Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Selam ahali,
Cok feci shortlayasim var o yuzden de shortlamiyorum
Gunluk oynayanlari saymazsak su anda longlamaya eli giden ky oldugunu sanmiyorum.bu tamamen hissi birsey tabii.
Ben bu sebeple endeksin yukselmesini bekleyerek kursunlarimi hazir edecegim.
Long olmak zaten bana gore degil.longda selaleye yakalansam elim ayagima dolasir
Kendi kendimi ters indikator olarak aldim ve ancak 17 lere kadar dayanabildim shortingen strase...
Son 5 dakika 83500 lere kadar salarlar diye dusunmustum ama diri tuttu amcalar. Yarin yukari devam edecekmis gibi. Yeni vadenin ilk MC si erken gelecek gibi
Yarin acilista gap yemezsem pozisyonumu kapatabilirim.
Tabii bu soyledigim gece olabilecek herhangi bir olumsuzlukta degisir Hergun bir tombul parmak bekleyerek geceye giriyorum. Gel tombulum geeeel.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Ortamlarin nabzini yokluyorum da. Bence ne teknik ne temel, trendleri izlemek icin KY psikolojisini izlemek en guzeli.
Bugun ayularin sesi cok cikiyor diye yukselis bekliyordum. Simdi bakiyorum forumlara da bogalar kafalarini cikarmislar. 84500 lere kadar giderse de MC'den sonraki saatlerde endekse verirler diye dusunuyorum.
Simdilik gozlemlerim bunlar...Karinca kardes yeni hedefleri ve trend noktalarini 1-2 grafik ile gostersin de yeni yol haritamiz ciksin ortaya diye bekliyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Simdilik gozlemlerim bunlar...Karinca kardes yeni hedefleri ve trend noktalarini 1-2 grafik ile gostersin de yeni yol haritamiz ciksin ortaya diye bekliyorum.
sevgılı porıtıno
piyasa cok karısık gelıyor onun için 10-15 gundur net konuşamıyorum...76750 dıp olarakmı kalacak yoksa yenı dıpler görecekmıyız bunu görmelıyız....önem verdiğim 86500 kırılacakmı 86500 yukarı kırılırsa bu cıkışın sonu 100 000 li rakamları görürüz düşüncesindeyım....tabıkı bu 5 dalgada olacak daha 1 in içindeyiz bunun düzeltmesi 2 gelecek artık yuzde 50 mı alır yoksa yuzde 61,8 mı onu 86500 kırılırsa konuşalım ılk etapta 86500 kırılacakmı onu takıp edelım....86500 kırılmadan düşüş başlar ise 76750 nın altıda görulebılır....tabıkı sadece bu benım fıkrım yanılma payımda yuksektır.....
piyasa cok karısık gelıyor onun için 10-15 gundur net konuşamıyorum...76750 dıp olarakmı kalacak yoksa yenı dıpler görecekmıyız bunu görmelıyız....önem verdiğim 86500 kırılacakmı 86500 yukarı kırılırsa bu cıkışın sonu 100 000 li rakamları görürüz düşüncesindeyım....tabıkı bu 5 dalgada olacak daha 1 in içindeyiz bunun düzeltmesi 2 gelecek artık yuzde 50 mı alır yoksa yuzde 61,8 mı onu 86500 kırılırsa konuşalım ılk etapta 86500 kırılacakmı onu takıp edelım....86500 kırılmadan düşüş başlar ise 76750 nın altıda görulebılır....tabıkı sadece bu benım fıkrım yanılma payımda yuksektır.....
Klavyene saglik.
2 senaryom var:
1)Dow sonlarda guzel gevsedi. Sabaha kadar futurelar da gevserse acilista 83200-300 leri deneyip 84600 lere surebilirler. Sonrasina Allah kerim.
2)Eger acilista hizlica 84600 lere surerlerse pozisyonumu hic bozmadan gelebilecek olan sert duzeltmeyi beklerim.
Amcalarin gunluk niyetinin ne oldugunu acilis ve sonraki 30 dakika belirleyecek kanimca.
Bu arada sevgili Culex bandlari vermeyi birakti. Haberi olan var mi?
Sevgili Bear Bull'un o kadar zorlukla yaptigi calismalarini buraya koymaya vakit ayiramamisini yine anlayisla karsilarim. Sonucta bir caba ve emek var ve surekli duzenli olarak bu calismalari koymak kolay degil ama en azindan paylasimlarinizi farkli yollardan da olsa eksik etmeyin.
Herkese iyigeceler
Yorum