Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne sessizlik ne olmuş bu topğe?
    beklenen güller;
    Evet abi cok sessiz cok...Ogleden sonra canlanir sanirim. FNT hocam hele bi gelsin yallah tazzigini ceksin

Ben dun aksam actigim sortlari 82550 den kapadim. Aslinda 82300 planliyordum ama inatlasmiim dedim.

Bilmiyorum ama amcalar henuz cok sert hareketlere baslamadilar.Longculara STOP yaptirmak istemediler gibi hissettim. Kekligi urkutmeyelim mi diyorlar acep?
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

yabancı takası düşmeye devam ediyor.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

FNT hoca az sonra gelir........

ben başlatayım.........

yallahhhhhhh tayzik............

101.750............... kim tutar bizi be..........

yolcudur abbas, zincirle bağlasan durmaz..................
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• culex
          Tecrübeli
          • 22 Eylül 2009
          • 908

dün orta bant alt çizgiden yukarı yapmıştı.bugünde orta bant alt çizgiyi gördük.yine aynı senaryomu olacak acaba.günü 83400 lerde kapatabiliriz.
          .

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

aceleniz ne kardeşim biz ikinci seansa bekliyorduk.bu arada 82550 longu kaptırdık.
            .

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

120 dklık RSI tobo yopıyor.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

Selam dostlar,

Sabahtan ufacık işi vardı.Yoksa ben buradayım .İyi günde kötü günde

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Sirf Sn culexin bandlara gore bile oynasak cok guzel paralar kaldiririz. 84050 den short denemesi icin cok guzel bir imkan vermisti.
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
                    Tecrübeli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 908

bir kez daha 82400 yapıp ordan 83400 ile günü bitirir miyiz ....
                    .

Yorum

• culex
                      Tecrübeli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 908

sadece 84050 değil sayın poritino sabahta 82400 tam isabet...
                      .

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sadece 84050 değil sayın poritino sabahta 82400 tam isabet...
                        Onu kullandim zaten abi 84050 yi de kullanmak icin subeye girdim ama biraz gec kalinca elim gitmedi sonrasinda.

Ellerine saglik

Yorum

• culex
                          Tecrübeli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 908

faydalı olduysa ne mutlu...sayın poritino

yarının bantları:
                          orta bant:83600-82650
                          dış bant:84075-82175
                          83300 üstünde yukarı,82950 altında aşağı yön kuvvetlenir.haftalıkta 82500 üstünde kalındıkça yön yukarı.
                          .

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            faydalı olduysa ne mutlu...sayın poritino

yarının bantları:
                            orta bant:83600-82650
                            dış bant:84075-82175
                            83300 üstünde yukarı,82950 altında aşağı yön kuvvetlenir.haftalıkta 82500 üstünde kalındıkça yön yukarı.
                            Bu bandlari hep paylasmaya devam edersen benim yol haritam olacak bu gidisle. Henuz test asamasindayim ama zamanla ilerleyecek

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Günaydın dostlar,

1.84 üstünde durdukça dyhol avantajlıdır. 1.84 stop loss dur. 1.89 geçemeyen dyhol'de her zaman olduğu gibi take profit yapılmalı. üstünde kapanış yapacak gibi olursa tekrar eklenmeli diye düşünüyorum.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

fazla düşürmeden çaktırmadan maldan çıkmaya devam operasyonundayız.ralliler gelsede hala mal çıkılacaktır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information