Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

82500-50 yükseliş için korunmalı.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

garan 8.26 altı işlem olursa vadeli sert gelecekki olma durumu var gibi duruyor.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

yarının gülleri.
          11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya İşgücü Maliyetleri Düşük %0.7
          11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya İşgücü Maliyetleri Düşük %3.4
          11:30 GBP İngiltere DLCG UK Konut Fiyatları (Yıllık) Düşük %6.1
          11:30 GBP İngiltere TÜFE (Aylık) Orta %0.3
          11:30 GBP İngiltere TÜFE (Yıllık) Yüksek %3.2
          11:30 GBP İngiltere Perakende Fiyat Endeksi Orta 225.8
          11:30 GBP İngiltere Perakende Fiyat Endeksi (Yıllık) Orta %4.5
          11:30 GBP İngiltere Çekirdek TÜFE (Yıllık) Orta %2.7
          11:30 GBP İngiltere Perakende Fiyat Endeksi (Aylık) Orta %0.2
          11:30 GBP İngiltere Perakende Fiyat Endeksi (Mortgage Faiz Ödemeleri Dahil Değil) (Yıllık) Düşük %4.6
          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Sanayi Üretimi (Yıllık) Düşük %5.5
          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Orta %-0.7
          12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) Orta 13.8
          12:00 EUR Avrupa Birliği Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) Orta 1.8
          12:00 EUR Avrupa Birliği Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) Orta 81.5
          14:30 USD ABD NFIB Küçük İşletmeler İyimserlik Endeksi Düşük 91.7
          15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Aylık) Düşük %0.4
          15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Yıllık) Orta %4.3
          15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Gıda&Enerji Hariç) (Yıllık) Orta %1.5
          15:30 USD ABD Öncü Perakende Satışlar Yüksek %1.2
          15:30 USD ABD Otomobil Hariç Perakende Satışlar Orta %0.4
          15:30 USD ABD Perakende Satışlar (Otomobil ve Benzin Hariç Orta %0.4
          15:30 CAD Kanada Öncü Göstergeler (Aylık) Orta %0.2
          15:30 CAD Kanada İşgücü Verimliliği Düşük %-0.8
          15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Gıda&Enerji Hariç) (Aylık) Düşük %-0.6
          17:00 USD ABD İş Dünyası Stokları Düşük %0.9
          21:15 USD ABD FED Faiz Kararı Yüksek %0.25 %0.25

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

83250 den short ile giriyorum geceye. Ama bu sefer stoploss lari izleyecegim

FNT ve VOLVO sizleriden de rica ediyorum. Ikiniz de buranin tadisiniz. Yapmayin etmeyin...Burayi benim yorumlarima mahkum etmeyin
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ...Burayi benim yorumlarima mahkum etmeyin
              Merak etme
              Bişi olmaz
              her ikiside olgun insanlardır

fikret hocanın ders yoğunluğu vardır mühtemelen
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

dostlar lutfen alınganlık yapmayalım.......

yazmaya devammm....

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

iyi akşamlar arkadaşlar
                  günün heyecanı içinde pas geçtik ama şimdi dönebiliriz.arkadaşlar yapmayın etmeyin seans stresine verin birbirinize kırılmayın,palanın ekmeğine yağ sürmeyin hepimizin birbirimize ihtiyacı var.
                  yarının bantları
                  orta bant:84050-82400
                  dış bant:84900-81550
                  83500 üstünde yukarı,82950 altında aşağı yön kuvvetlenir.yukarı devam edeceksek 83850 geçilmeli ve üstünde kalınmalı.
                  .

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

volvo ve fnt dostum içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemde birbirimize destek olacağımıza vede palanın kılıcının bu kadar keskin olduğu şu günlerde lütfen birbirimize daha sıkı sarılalım.bu meclis sizlersiz ayakta kalamaz,kalsada neşesi olmaz.şapkamızı önümüze koyup tekrar düşünelim.eğer sizler ve şurada muhabbetini sevdiğim bir kaç dost olmasa bende uğramam olur biter.işin acı tarafı ise tam dostlarımı buldum derken kaybetmek gerçekten çok üzücü olur.
                    sizleri tekrar görünceye kadar buraya yorum ve analiz koymıyacağım bunu bilmenizi isterim.

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

300 puan altına sarkma ve 23.6 ya kadar 1 günde geri alma. 38.2 ve 50 ye yukarısına devam mı?
                      yoksa geri dönüş ve 0 seviyesinin daha altlara sarkmasımı önümüzdeki günler gösterecek.

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
                      ikili dip mi? daha aşağısı mı ? :notr:

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• guneysu
                          Rize
                          • 01 Mart 2009
                          • 646

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sen yaz daha iyi,

ben yeni zirvelerden bahsediyorum, sen seyahatlerinle bağlantı kur sevgili kardeşim.

bir süre izleyici olarak yanınızdayım, sonrasına bakarız artık.
                          VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hasan abi büyüğüm olduğun için cevap vereceğim

Yazılanları gördün. Ekstra hiçbir şey yok. Ne dedim ki alınganlık yaptı anlamak mümkün değil.İyiki öğrencisi falan değiliz, birşey desek tokatı yapıştıracak valla.

neyse klasik ben yazmam triplerinden sıyırıyorum kendimi. Fırsat buldukça hisse konusunda iki üç kelam ederim. Bana da her türlü eleştiriyi,espriyi yapabilirsiniz.Sorun değil benim için
                          hafta sonu bir dürüm toplantısı yapalım, bana dürüm ısmarlayın... ikinizide affedeyim........

topuklarınıza iki domdom kurşunu sıkar, bayılana kadar gıdıklarım sizi....k24k24

espri, şakalaşma olmadan, yazımı olur.........

hedef 101.750....... U100 de....... sonra ben demiştim demek içinde buraya yazayım gene......... alıntı yapar gözünüzün içine sokarım...

yatırım tavsiyesi olarak algılamayın.......
                          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• ENGİN
                            Tecrübeli
                            • 26 Şubat 2009
                            • 609

slm meclis

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

Aleykümselam, günaydın

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

Bu ne sessizlik ne olmuş bu topğe?
                                beklenen güller;

12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Sanayi Üretimi (Yıllık) Düşük %5.5
                                12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Orta %-0.7
                                12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) Orta 13.8
                                12:00 EUR Avrupa Birliği Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) Orta 1.8
                                12:00 EUR Avrupa Birliği Almanya ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) Orta 81.5
                                14:30 USD ABD NFIB Küçük İşletmeler İyimserlik Endeksi Düşük 91.7
                                15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Aylık) Düşük %0.4
                                15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Yıllık) Orta %4.3
                                15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Gıda&Enerji Hariç) (Yıllık) Orta %1.5
                                15:30 USD ABD Öncü Perakende Satışlar Yüksek %1.2
                                15:30 USD ABD Otomobil Hariç Perakende Satışlar Orta %0.4
                                15:30 USD ABD Perakende Satışlar (Otomobil ve Benzin Hariç Orta %0.4
                                15:30 CAD Kanada Öncü Göstergeler (Aylık) Orta %0.2
                                15:30 CAD Kanada İşgücü Verimliliği Düşük %-0.8
                                15:30 USD ABD Üretici Fiyat Endeksi (Gıda&Enerji Hariç) (Aylık) Düşük %-0.6
                                17:00 USD ABD İş Dünyası Stokları Düşük %0.9
                                21:15 USD ABD FED Faiz Kararı Yüksek %0.25 %0.25

Yorum

Working...
                                X

Debug Information