Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yavv cocuk gibisiniz vallaa...Surada yazan kisi sayisi zaten bir elin parmaklari kadar. Alinganlik yapmayin lutfen. Ben buradaki paylasimi sevdigim icin surekli cepten bile izliyorum sizleri.
Herkes yazsin tatli tatli atissin.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yazılanları gördün. Ekstra hiçbir şey yok. Ne dedim ki alınganlık yaptı anlamak mümkün değil.İyiki öğrencisi falan değiliz, birşey desek tokatı yapıştıracak valla.
neyse klasik ben yazmam triplerinden sıyırıyorum kendimi. Fırsat buldukça hisse konusunda iki üç kelam ederim. Bana da her türlü eleştiriyi,espriyi yapabilirsiniz.Sorun değil benim için
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
83050-83000 izlemedeyim.dip tepe fibo 38.2 bölgesi geçilemediği için fılatım.400 geçilirse veya 82600-50 destek korunursa işleme başlarım.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
83050-83000 izlemedeyim.dip tepe fibo 38.2 bölgesi geçilemediği için fılatım.400 geçilirse veya 82600-50 destek korunursa işleme başlarım.
paritede aynı fiboyu geçemiyor.düzelme gelmesi söz konusu.
garanda 8.34 fibo direnci geçilemezse aşağı tekrar ziyaret başlar.
Yorum