FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum bu adrese bakarsan vaziyeti anlarsın.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
şirketlerin karlarından stopaj alınmaması ile vaziyet arasındaki bağlantıyı çıkaramadım amataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum bu adrese bakarsan vaziyeti anlarsın.
http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/HomePage.aspx
Yorum
-
Aynen... :081::081:taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar borsanın final hareketi her zaman ihlas tan gelmiştir.maşallah iki gündür tarihi show yapıyor.
Birde Pegyo ve Net lerde kırdadımı bu işin sonu gelmiş demektir ama daha onlar

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
dostum vob işlemlerine bakFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşirketlerin karlarından stopaj alınmaması ile vaziyet arasındaki bağlantıyı çıkaramadım ama
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar borsanın final hareketi her zaman ihlas tan gelmiştir.maşallah iki gündür tarihi show yapıyor.dostlar, burada farklı düşünüyoruz, final daha gelmedi. final vuruşu buralardan olmayacak.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen... :081::081:
Birde Pegyo ve Net lerde kırdadımı bu işin sonu gelmiş demektir ama daha onlar

siz etkilenmeyin, ben doğuştan boğayım, alırım da satarım da.
ama yolumuz uzun, erzak toplamak lazım, pala şimdi bunu yapıyor,
herkesi shorta ikna etmeli, bu hareketlerin sebebi de bu...
Yorum
-
tepki sinyallri varŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
ben hariç tüm uzunları stoplattı herhalde pala:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakalım 90200 ün üstüne atabilecekmiyiz yine ?
Fikret abi beraberce yanıldık mı dersin
Yorum
-
tepkinin teyidi için 90275 üstüne atmalıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntıindikatörlerle kendimizi mi kasıyoruz nedir ? :beurk:
kafa filan kalmadı herşeye bakmaktan şapşala döndük tek bir şeyi kesin kabul edip sadece ona uymak lazım,
ama nerde bizde tek bir kritere uyacak karakter.::he:.
1 önceki gün
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Patlattılar bize fiko abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben hariç tüm uzunları stoplattı herhalde pala:081:
Yorum
Yorum