675 flat
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
675'teki emri 600'e çekemeden flat oldum.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşlerim var çıkmam lazım , 90.950 den Açtığım KISAları piyasaya güvenmediğim için 90.850 den kapadım ve nakitim
bu sefer parayı Sanko ile yarı yarıya bölüştük

Çok kasmaya gerek yok A.B.V.
Sizlere kolay gelsin..............
NOT : ben kapadım ya şimdi düşer 6XX lere kadar ( gıcıkkkk )
sen acele etmişsin. zarar etmediysen boşver. abv de, kenara çekil...
Yorum
-
Arkadaşlar büyük konuşmak istemiyorum ama bayrama shortla girenin canını yakacaklar.Benden söylemesi. Şeytan %90 long gir diyor . Ama kendime verdiğim sözden dolayı flat gireceğim.Sadece güvendiğim senetler varsa onları tutacağım.
Ama bayram sonrasında shortçu katliamı yapılacak. Demedi demeyin.
Bu notu da arşivleyelim ki, bayram sonrası öne çekelim.
YTD diye de ekliyelim. Ve bunun sadece şahsi fikrim olduğunu üstüne basa basa ekliyelim.
Yorum
-
tntft abi kısa olduğunu heryerde yazmanın ne alemi var bilmiyorumki.............övünülecek bir şeymiş gibi yazıyrsun birde....................FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster725 tekrar kısa
Yorum
-
-
volvo karar ver sende arşivde vadesi bu hafta sonu dolacak olan 66000 duruyor daha.............
Yorum
-
la volvo nasıl yer la bura..........herkes toplanmış uzun yok ben kısa sen ne benim uzun ya senin falan ...........bu nasıl muhabbet la...................
Yorum
-
Ben kararımı verdim.Hazırlıkları tamamlıyorlar. Benden uyarmasıbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo karar ver sende arşivde vadesi bu hafta sonu dolacak olan 66000 duruyor daha.............
Yorum
-
Bazı forumlardaki seviyeyi yakalamaya çalışıyoruz. Sen uzun musun kısa mısınbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla volvo nasıl yer la bura..........herkes toplanmış uzun yok ben kısa sen ne benim uzun ya senin falan ...........bu nasıl muhabbet la...................
Yorum
-
son kararınsa arşivledim.............doğru çıkarsa tatlılar senden çıkmazsa ben selim abiden tatlı parasını almayı b,ilirim meraklanma............VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kararımı verdim.Hazırlıkları tamamlıyorlar. Benden uyarması

Yorum
-
normal tansiyonda kısayım, kan dolup tansiyonum düşünce uzuyorum................VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazı forumlardaki seviyeyi yakalamaya çalışıyoruz. Sen uzun musun kısa mısın
Yorum
-
-
-
benimle paralel düşünmene üzüldüm, biz ayrı dünyaların insanları değil miydik?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar büyük konuşmak istemiyorum ama bayrama shortla girenin canını yakacaklar.Benden söylemesi. Şeytan %90 long gir diyor . Ama kendime verdiğim sözden dolayı flat gireceğim.Sadece güvendiğim senetler varsa onları tutacağım.
Ama bayram sonrasında shortçu katliamı yapılacak. Demedi demeyin.
Bu notu da arşivleyelim ki, bayram sonrası öne çekelim.
YTD diye de ekliyelim. Ve bunun sadece şahsi fikrim olduğunu üstüne basa basa ekliyelim.
Yorum
Yorum