Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen buraları bilir miydin?

kimin dediğine geldik sevgili kardeşim?

ben yazmıyorum, sen buraya gel güzel güzel milleti aşağıya yönlendir.

Bende diyorum niye yazmıyorsun
    İkinizde yazın
    nasıl olsa aşağıya giderkende
    yukarı giderkende
    zarar yazmayı beceriyoruz
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

iyi akşamlar arkadaşlar
      gün al bölgesinde kapandı.yarın için takipteki bantlar

orta bant:90725-89625
      dış bant :91275-89075
      90350 üstünde yukarı,89975 altında aşağı piyasa güç kazanır.
      .

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

bu üçlü transparan graftaki olay gerçek olursa vay milletin haline.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Geçen gün dediğim oldu. vade sonunda son bir para arsızlığı yapmak isteyebilirler diye. Yeterince shortçu biriktirip doğrayabilirler diye. Sanırım birikti.

FNT ab, de 71 71 diyordu zaten.

pis bir piyasa şu vob. hisse daha iyi valla
          sevgili volvo bu pıyasanın içini dışını ...........

hasan abiyle konuşuyoruz bu gece dow düşer 11250 gecmeden 9650 beklıyorum dıyorum.

endeks 88750 ekrana bile bakmıyorum ve 89000 üzeri kaparsa 90200 den short olan pozısyonu

kapatırım dedım.

saat 17.30 daroka ıle görüşüyorum endeks 90200 olmuş yuh artık dolar,faiz yerinde endeks uçmuş

ne olduda son 1 saat bu endeks çostu kım ne yapıyor pıyasada kımın elı kımın cebınde izlemesi

gerekenler ıyı ızlıyordur umarım nede olsa bızden verılerı aldılar kuzuyu kurda emanet ettıler.

doğal olarak pozısyonuda kapamadık

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

Sevgili Karınca ,

Artık herşeyin cılkı çıktı sevgili karınca . Vob geldi karakterler bozuldu.Eski halini daha çok seviyordum borsa'nın. Sade ve daha yalındı. Şimdi herşey çok daha kompleks.Üstelik öyle bir ele geçirmişlerki, 3 kademe vererek veya alarak vob'da çılgın paralar kazanıyorlar. Nerdeyse hisse sentlerindeki maliyetlerini sıfırlayacaklar. Sıfıra kadar verseler zararları olmayacak.Çünkü vob'dan dolayı maliyetleri kurtarılmış hisselerle hiçbir riskleri yok.Üstelik açacaklar shortları birde oradan voleyi vuracaklar. vs vs.

Artık kimin ne dediği önemli değil. Parayla tekink de çizilir, bilmem ne de yapılır .

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sevgili Karınca ,

Artık herşeyin cılkı çıktı sevgili karınca . Vob geldi karakterler bozuldu.Eski halini daha çok seviyordum borsa'nın. Sade ve daha yalındı. Şimdi herşey çok daha kompleks.Üstelik öyle bir ele geçirmişlerki, 3 kademe vererek veya alarak vob'da çılgın paralar kazanıyorlar. Nerdeyse hisse sentlerindeki maliyetlerini sıfırlayacaklar. Sıfıra kadar verseler zararları olmayacak.Çünkü vob'dan dolayı maliyetleri kurtarılmış hisselerle hiçbir riskleri yok.Üstelik açacaklar shortları birde oradan voleyi vuracaklar. vs vs.

Artık kimin ne dediği önemli değil. Parayla tekink de çizilir, bilmem ne de yapılır .
              10 yıldır borsayla ilgiliyim,trendin bu kadar hızlı bozulup tekrar toplandığı yılı hatırlamıyorum.yalnız bildiğim tek bir kural var,oda dalga boyları ne zaman gerçeğin dışına çıkarsa vede bu hareketler ne zaman çok sıklıkta yapılırsa ya çok büyük zirvedeyiz;yada çok büyük bir dip konumundayız.normal trende girinceye kadar bu hep böyle olmuştur.bu dipte yapılırsa iştah kaçırmak için,zirvede yapılırsa iştahı,hırsı,aç gözlülüğü artırıp yeme balığın sağlam geçmesini sağlam için sürüyü ürkütmeden yeterince toplamak için yapılır.bunu bilenlerde bir şekilde bekleme sabrını gösterirlerse en büyük kazancı elde ederler.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Değerli dostlar
                Yarın bizde bir kaç adet olumsuzluk var
                bakalım nasıl yansıyacak
                1-Garantı da son 10 dakkada 3-4 kademe kalktı, Gün boyu çok güçlü durmadı
                2-Garan desteğiyle spot son 10 dakkada 500 puan yukardan kapadı
                3-Dow dördüğü en yüksekten ciddi gevşedi
                4-Paritede de ciddi gevşemeler var
                5-Dalga boyları artmakta

Bunları alt alta koyunca bize ciddi bir satış gelebilir
                Benim için önemli yer 89,500-600
                bakalım bu rakamların neresinde olacağız
                açılışta şayet buralara kadar gevşer (tabii fdow'a bağlı)
                sonra yukarı devam ederse sorun yok
                yok buranın altına kayarsa
                öğlen sonrası durum sakat olabilir
                Bakalım atmasyonlar nasıl rast gelecekmi
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

adam işini o kadar ustaca yapıyorki ne haber nede başka bir şey onu etkiliyor,o sadece işini en iyi şekilde yapıyor.bizlere ise onun gösterdiğ şekilde gaza gelmek düşüyor ve sömürülmek için onun her davranışına boyun eğiyoruz.o ise sakin sakin bizleri soymaya devam ediyor.taki soygun bitinceye kadar.
                  adam zirveye çektiği doları önce bize pazarlıyor bu aradada endekse baskıyı kurarak yavaştan topluyor.sonrada bizim kabaca göreceğimiz hale getiriyor.ondan sonrada ustaca bize endeksi pazarladıktan sonra çaktırmadan doları topluyor yeterince topladıktan sonrada bu sefer endeksi basıyor doları hacimsiz son hızla yine herkesin göreceği kabalıkta gösteriyor sonra bu işi devamlı tekrarlıyor.
                  sözün özü bizlere algılama inanma pazarı her şekilde oluşturup soyguna gönüllü katkıda bulunuyor.bizde soyulmak için elimizden geleni yapıyoruz.ha bu arada adamın marifetlerine bizde teknik adı altında buluşlarla uğraşmakla geçiyor yok bu yok şu sistem diye diye. örnek bariz şekilde aşağıda:

Yorum

• culex
                    Tecrübeli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 908

cümleten günaydın

bugün dükkanı erken açalım .
                    .

Yorum

• hakansahin
                      güççük geyik
                      • 11 Eylül 2009
                      • 562

günaydın..

hayırlı cumalar...
                      ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                      ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

günaydın....
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

Gunaydın dostlar
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Günaydın dostlar...

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

Yoncanin kademelerİ boŞ İsterse tabana bİle Çekebİlİrler.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

Vob, 28 ekim 2010 tarihindeki yarim gunluk resmi tatil sebebiyle seans ve takas saatleri degisikliklerini acikladi
                                vadeli islem ve opsiyon borsasi (vob), resmi tatil sebebiyle yapilan degisikliklere
                                iliskin bir duyuru yayinladi.
                                "28 ekim 2010 tarihinde yarim gunluk resmi tatil sebebiyle borsamizda seans ve
                                takas saatleri farkli uygulanacaktir.
                                Asagidaki tabloda 28 ekim 2010 tarihinde uygulanacak olan gunluk is akisi yer
                                almaktadir:
                                09:15 : Seans baslangici
                                12:35 : Seans sonu
                                12:45 : Uzlasma fiyatlarinin ve teminat tamamlama cagrilarinin ilani
                                (t gunu-27.10.2010) 17:45 –(t+1 gunu-28.10.2010) 11:00: Takas suresi
                                11:00 : I. Temerrut baslangici
                                eft kapanis saati : Ii. Temerrut baslangici
                                11:40 : Nakit cekme son saati
                                11:40 : Nemalandirma
                                12:20 : Teminat yatirma son saati
                                29 ekim 2010 tarihinde resmi tatil sebebiyle borsamizda islem yapilmayacaktir.
                                28 ekim 2010 persembe gunu gerceklesen islemlerin takasinin tamamlanmasi 01 kasim 2010
                                pazartesi gunu yapilacaktir.

-matriks-

Yorum

Working...
                                X

Debug Information