Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
bizi yukarı iten bileşkelerde sorun varsa bizdede sorun fazla uzun sürmeden başlayacaktır.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Abi senin hızını yakalamak imkansız VOB bi seni sırtından atamadı...
Bu kadar dar marjla kazanç komisyona gitmiyor mu? Benim kullandığım kurumda tahmini 150-200 puan kar edersem komisyonu kurtaracak gibi duruyor da.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Abi senin hızını yakalamak imkansız VOB bi seni sırtından atamadı...
Bu kadar dar marjla kazanç komisyona gitmiyor mu? Benim kullandığım kurumda tahmini 150-200 puan kar edersem komisyonu kurtaracak gibi duruyor da.
ispanya seyahatinden önce burası dahil pekçok yerde shortlar açıldı. aman dikkat dedim.ispanya demek zirveler demek dedim. zirve görüldü mü görüldü. dönüşte direkt türkiye'ye döndüğüm için düzeltmeden tam emin olamadım. ama havaya soktum kendimi. düzeltme geliyor dedim. ama bir dahaki güney almanya (avrupa değil) seyahatimde %100 short olurum (tüm hisselerimi satarım) o da ayrı bir konu
***ABONELERIMIZE DUYURU*** MATRIKS TEKNIK ANALIZ EGITIMLERI BASLIYOR
MATRIKS VERI TERMINALI ICINDE YER ALAN GRAFIK OZELLIKLERININ KULLANIMI
HAKKINDA INTERNET ORTAMINDA YAPILACAK EGITIMLERIMIZ BASLIYOR.
HER HAFTA PERSEMBE GUNU SAAT 13:30’DA BASLAYACAK OLAN EGITIMLERIMIZ,
MATRIKS VERI TERMINALI’NIN GELISMIS GRAFIK OZELLIKLERININ KULLANILMASI
ILE ILGILI AYRINTILARI ICERECEK. TREND CIZIMI, FIBONACCI CALISMALARI,
GRAFIK OZELLIKLERI GIBI TEKNIK ANALIZ YAPARKEN BILMENIZ GEREKEN TUM
OZELLIKLERI BULABILECEGINIZ EGITIMLERDE, TEKNIK ANALIZLE ILGILENEN TUM
KULLANICILARIMIZIN IHTIYAC DUYDUGU KULLANIM BILGILERI SUNULACAKTIR.
MOST INDIKAOTURUNU GELISTIREN, ‘KAZANMA SANATI’ ISIMLI TEKNIK ANALIZ
KITABININ DA YAZARI OLAN ANIL OZEKSI TARAFINDAN VERILECEK OLAN EGITIM,
KONULAR TAMAMLANANA KADAR HER HAFTA AYNI GUN VE SAATTE SURDURULECEKTIR.
EGITIME ASAGIDAKI LINKTEN KAYIT YAPTIRABILIRSINIZ.
KAYIT ISLEMINDEN SONRA GIRMIS OLDUGUNUZ MAIL ADRESINIZE EGITIME KATILIM
ICIN GEREKLI INTERNET ADRESI GELECEKTIR. EGITIM TARIHINDE BU INTERNET
ADRESINE TIKLAYARAK EGITIME KATILABILIRSINIZ.
SAYGILARIMIZLA,
MATRIKS BILGI DAGITIM HIZMETLERI A.S.
-MATRIKS-
teknik analizle ilgilenen sevgili VOLVO için bulunmaz nimet
neden acaba? grafikler mi yoksa siz mi söylüyorsunuz?
dolar ve pariteye bağlı oluşan formasyon kısa vadeli düzeltmeyi işaret ediyor.yabancı takas veri grafiği matrikste çalışıyor.yabancı takasındada kısmi birkaç gündür erime var.dolarında bir türlü daha aşağılara gelememesi aynı paralelde birileri tarafından sağ gösterilip sol vurulduğunun işareti.merkeze yüksek satış gösterilmesinin altında da bu yatıyor yabancı satıyor imajı yaratıp sonra bankalardan yerlilinin dövizi daha fazala olarak yerine konuyor.bu bir tuzak ve oyun.insanları borsa yükselişine inandırdılar.eğer böyle olmasaydı neden doları aylarca yukarda tutupta birden aşağı bırakıp endeksi yukarı çeksinlerki.tamamiyle tuzak,oyun içinde koyun dönüyor.
Yorum