Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yarın zayıf açılış ardından yeni bir yükseliş dalgası bekliyorum. 10942'nin altında fazla durmaması bu tezimi güçlendiriyor.Ya da %50 malda olduğumdan dolayı böyle düşünüyorum
Gavurların elliot'u varsa bizimde volvo seyahat indikatörleri var. Elliot saçma gelmiyorda benim seyahatler mi size saçma geliyor ?
hasan abi konuşsana. Pazar beni arayıp ispanya'ya gidiyorsun shortlarımı ne yapayım diye sordun.Bende aman abi dikkat et, ben ispanyadayken yeni zirveler görülür.dedim mi demedim mi ? konuşsana hasan abi.
Gavurların elliot'u varsa bizimde volvo seyahat indikatörleri var. Elliot saçma gelmiyorda benim seyahatler mi size saçma geliyor ?
hasan abi konuşsana. Pazar beni arayıp ispanya'ya gidiyorsun shortlarımı ne yapayım diye sordun.Bende aman abi dikkat et, ben ispanyadayken yeni zirveler görülür.dedim mi demedim mi ? konuşsana hasan abi.
seyahatlerini geçmişte anlamamıştım fakat sonradan gördümki dikkate alınması gereken güzel bir şifreymiş.takibimde olduğunu bilmeni isterim.mesela yarınki görüşünü destekliyorum.alım için fırsat kollayacağım.iyi geceler meclisimize.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Heya
aramızda böyle bir konuşma geçmiş bulunmaktadır
seyahatlerini geçmişte anlamamıştım fakat sonradan gördümki dikkate alınması gereken güzel bir şifreymiş.takibimde olduğunu bilmeni isterim.mesela yarınki görüşünü destekliyorum.alım için fırsat kollayacağım.iyi geceler meclisimize.
Kadir kıymet bilen dostlarımızın olması güzel. 25-26 ekim tarihlerine ait özel mesajımı unutmayın ama.O da bir ihtimaldir
sevgili volvo ELLİOT analizini yapmak çok zordur.sonunda MURAT bey i bile çileden çıkardı.bazı dalgalar vardır sayımda ciddi hatalar yaptırır.ama çok uzun vade aylık bazda yılık bazda olursa sayımlar yerine daha net oturur.
tekrar iyi geceler.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sevgili volvo ELLİOT analizini yapmak çok zordur.sonunda MURAT bey i bile çileden çıkardı.bazı dalgalar vardır sayımda ciddi hatalar yaptırır.ama çok uzun vade aylık bazda yılık bazda olursa sayımlar yerine daha net oturur.
tekrar iyi geceler.
Kesinlike zor olmalı.Çok az kimse doğru saydı son 1-2 senedir. Ben hiç anlamam elliot'dan ama tek tuhaf gelen yanı, "şu olmadı o zaman böyle olmalı" diye aniden çark edilme şansı vermesidir. Ya da bana öyle geliyor anlamadığımdan. Sonuçta tüm dünya saygı gösteriyorsa bende gösteririm.
Bitti mi seyahat.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
uçanlar kaçanlara değdiyse bizde isterük aynı yerde istirahat.
Gunaydın arkadaşlar
Güniçi fazla yazamıyorum
genel bakş açım
Pastalar kapatımadan önce PY vob ta net uzunda idi
ayrıca referandum sonrası spotada ciddi para girişi oldu
vade sonu yukardan olması büyük ihtimal
fakat gerek yurt dışı gerek yurt içi
bir realize gelmeli
haftayada tekrar yukarı yapmalıyız diye düşünmekeyim
Bugün önemli
şayet 88.600-89.200 bölgesinde uzun süre kalırsak
3-5 saat
sonrası bir ciddi Kirılma olabilir
öylesi bir durumda ben kırılmayı aşağ yönlü beklerim
ama şartlanmamak lazım
85.100 e kadar bu vadede geri çekimeyi ihtima dahılnde görmekteyim
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %-3.0
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %0.7
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %-2.7
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %8.9
11:30 GBP İngiltere İngiltere Merkez Bankası Toplantı Tutanakları Yüksek
11:30 GBP İngiltere Kamu Finansmanı (PSNCR) (Pound) Orta 5.8 (Milyar)
11:30 GBP İngiltere Kamu Sektörü Net Borçlanma (Pound) Orta 15.3 (Milyar)
11:30 GBP İngiltere M4 Para Arzı (Aylık) Düşük %-0.1
11:30 GBP İngiltere M4 Para Arzı (Yıllık) Düşük %1.9
14:00 USD ABD MBA Mortgage Başvuruları Düşük
15:30 CAD Kanada Toptan Eşya Satışları (Aylık) Düşük %-0.1
17:30 CAD Kanada Kanada Merkez Bankası Para Politikası Raporu Yüksek
17:30 USD ABD DOE U.S.Ham Petrol Stokları Düşük
17:30 USD ABD DOE U.S.Benzin Stokları Düşük
17:30 USD ABD DOE U.S. Damıtılmış Petrol Stokları Düşük
21:00 USD ABD FED Bej Kitap Orta
haftalıkta 88650 kırılmaması gereken bir rakamdı.şimdilik orda tutundu.89100 geçmeden long düşünmem.
Değerli dostlar
Bende sevgili culex gibi düşünmekteyim
şuan oluşan tepkiler zayıf
88.500 e kadar bir sıkıntı görmem
aşağısı hızlı olabilir
şuan long tarafı iyi durmuyor
Yorum