Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

Yarın zayıf açılış ardından yeni bir yükseliş dalgası bekliyorum. 10942'nin altında fazla durmaması bu tezimi güçlendiriyor.Ya da %50 malda olduğumdan dolayı böyle düşünüyorum

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

Biriniz de şöyle yazmadı.Üzüldüm.

Gavurların elliot'u varsa bizimde volvo seyahat indikatörleri var. Elliot saçma gelmiyorda benim seyahatler mi size saçma geliyor ?

hasan abi konuşsana. Pazar beni arayıp ispanya'ya gidiyorsun shortlarımı ne yapayım diye sordun.Bende aman abi dikkat et, ben ispanyadayken yeni zirveler görülür.dedim mi demedim mi ? konuşsana hasan abi.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gavurların elliot'u varsa bizimde volvo seyahat indikatörleri var. Elliot saçma gelmiyorda benim seyahatler mi size saçma geliyor ?

hasan abi konuşsana. Pazar beni arayıp ispanya'ya gidiyorsun shortlarımı ne yapayım diye sordun.Bende aman abi dikkat et, ben ispanyadayken yeni zirveler görülür.dedim mi demedim mi ? konuşsana hasan abi.
        seyahatlerini geçmişte anlamamıştım fakat sonradan gördümki dikkate alınması gereken güzel bir şifreymiş.takibimde olduğunu bilmeni isterim.mesela yarınki görüşünü destekliyorum.alım için fırsat kollayacağım.iyi geceler meclisimize.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Heya
          aramızda böyle bir konuşma geçmiş bulunmaktadır
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            seyahatlerini geçmişte anlamamıştım fakat sonradan gördümki dikkate alınması gereken güzel bir şifreymiş.takibimde olduğunu bilmeni isterim.mesela yarınki görüşünü destekliyorum.alım için fırsat kollayacağım.iyi geceler meclisimize.
            Kadir kıymet bilen dostlarımızın olması güzel. 25-26 ekim tarihlerine ait özel mesajımı unutmayın ama.O da bir ihtimaldir

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

sevgili volvo ELLİOT analizini yapmak çok zordur.sonunda MURAT bey i bile çileden çıkardı.bazı dalgalar vardır sayımda ciddi hatalar yaptırır.ama çok uzun vade aylık bazda yılık bazda olursa sayımlar yerine daha net oturur.
              tekrar iyi geceler.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili volvo ELLİOT analizini yapmak çok zordur.sonunda MURAT bey i bile çileden çıkardı.bazı dalgalar vardır sayımda ciddi hatalar yaptırır.ama çok uzun vade aylık bazda yılık bazda olursa sayımlar yerine daha net oturur.
                tekrar iyi geceler.
                Kesinlike zor olmalı.Çok az kimse doğru saydı son 1-2 senedir. Ben hiç anlamam elliot'dan ama tek tuhaf gelen yanı, "şu olmadı o zaman böyle olmalı" diye aniden çark edilme şansı vermesidir. Ya da bana öyle geliyor anlamadığımdan. Sonuçta tüm dünya saygı gösteriyorsa bende gösteririm.

Herkese iyi geceler.

Yorum

• ÇAKAL
                  Ağa'nın Adamı
                  • 27 Haziran 2007
                  • 2545

Bitti mi seyahat.
                  Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                  Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

uçanlar kaçanlara değdiyse bizde isterük aynı yerde istirahat.

Yorum

• hakansahin
                      güççük geyik
                      • 11 Eylül 2009
                      • 562

günaydın..

bol kazançlar..
                      ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                      ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

Gunaydın arkadaşlar
                        Güniçi fazla yazamıyorum
                        genel bakş açım

Pastalar kapatımadan önce PY vob ta net uzunda idi
                        ayrıca referandum sonrası spotada ciddi para girişi oldu
                        vade sonu yukardan olması büyük ihtimal

fakat gerek yurt dışı gerek yurt içi
                        bir realize gelmeli
                        haftayada tekrar yukarı yapmalıyız diye düşünmekeyim

Bugün önemli
                        şayet 88.600-89.200 bölgesinde uzun süre kalırsak
                        3-5 saat
                        sonrası bir ciddi Kirılma olabilir
                        öylesi bir durumda ben kırılmayı aşağ yönlü beklerim
                        ama şartlanmamak lazım
                        85.100 e kadar bu vadede geri çekimeyi ihtima dahılnde görmekteyim
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
                          Tecrübeli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 908

günaydın iyi seanslar
                          .

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

haftalıkta 88650 kırılmaması gereken bir rakamdı.şimdilik orda tutundu.89100 geçmeden long düşünmem.
                            .

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %-3.0
                              11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %0.7
                              11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %-2.7
                              11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %8.9
                              11:30 GBP İngiltere İngiltere Merkez Bankası Toplantı Tutanakları Yüksek
                              11:30 GBP İngiltere Kamu Finansmanı (PSNCR) (Pound) Orta 5.8 (Milyar)
                              11:30 GBP İngiltere Kamu Sektörü Net Borçlanma (Pound) Orta 15.3 (Milyar)
                              11:30 GBP İngiltere M4 Para Arzı (Aylık) Düşük %-0.1
                              11:30 GBP İngiltere M4 Para Arzı (Yıllık) Düşük %1.9
                              14:00 USD ABD MBA Mortgage Başvuruları Düşük

15:30 CAD Kanada Toptan Eşya Satışları (Aylık) Düşük %-0.1
                              17:30 CAD Kanada Kanada Merkez Bankası Para Politikası Raporu Yüksek
                              17:30 USD ABD DOE U.S.Ham Petrol Stokları Düşük
                              17:30 USD ABD DOE U.S.Benzin Stokları Düşük
                              17:30 USD ABD DOE U.S. Damıtılmış Petrol Stokları Düşük

21:00 USD ABD FED Bej Kitap Orta

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bugün önemli
                                şayet 88.600-89.200 bölgesinde uzun süre kalırsak
                                3-5 saat
                                sonrası bir ciddi Kirılma olabilir
                                culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                haftalıkta 88650 kırılmaması gereken bir rakamdı.şimdilik orda tutundu.89100 geçmeden long düşünmem.
                                Değerli dostlar
                                Bende sevgili culex gibi düşünmekteyim
                                şuan oluşan tepkiler zayıf
                                88.500 e kadar bir sıkıntı görmem
                                aşağısı hızlı olabilir
                                şuan long tarafı iyi durmuyor
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information