bu global çete heryerde 20 lik mava çarpmış durmuş.DXY,PARİTE,USD-YTL HEPSİ AYNI ORTALAMADA
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Karinca dostum senİ ve sİstemlerİnİ Özledİk bu kadar arayi aÇma artik.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bunu da size ispanya'dan perşembe günü yazmıştım. Ama pala ezber bozacak ya, pazartesi yalandan bir zirve yenilemesi yaptı.Bizde yedikVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar bugün sanırım yeni zirve görülmüş 70.820.
Eğer yarında bu zirve geçilmez ise (ki geçilmesi zor bence) stratejimize göre %5-15 arası bir düzeltme gelmesi gerekiyor.Bu da
67.500- 61.500 aralığına denk geliyor. En azından 67500 garanti olmalı

k24k24
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarinca dostum senİ ve sİstemlerİnİ Özledİk bu kadar arayi aÇma artik.
sevgılı taka gun içi işlem yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum bundan dolayı mecburen
orta vade işlemler yapıyorum sizler burada gunluk hatta anlık işlemler yapıyorsunuz bundan dolayı kafa
karısıklığı yaratmak istemiyorum...ondan dolayı vob kısmında orta vade vob da yazıyorum.....
Yorum
-
BÜTÜN PİYASA DOW 10910 20 lik mavı kıracakmı onu bekliyor.10940 a demir attı namıssız

Yorum
-
Olurda bugün dow 10942 üstünde kapatırsa.yarında buradan yukarı tepki verirse tekrar 11.000 lere , bizim yerli pala (FNT) nerede kalmıştık diyebilir.
not: bilmeyenler olabilir ama ben FNT'ye sadece takılıyorum. Taaki ***** ısmarlayana kadar.
Şaka bir yana .Onu harbiden çok severim.Beraber yemişliğimizde var
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlurda bugün dow 10942 üstünde kapatırsa.yarında buradan yukarı tepki verirse tekrar 11.000 lere , bizim yerli pala (FNT) nerede kalmıştık diyebilir.
not: bilmeyenler olabilir ama ben FNT'ye sadece takılıyorum. Taaki ***** ısmarlayana kadar.
Şaka bir yana .Onu harbiden çok severim.Beraber yemişliğimizde var

sevgılı volvo
ısmarlatabılırsen kargoyla bır porsıyonda angara ya bekleriz....
Yorum
-
Çok inatçı çıktı karıncam. Ama o da farkında, ben ona büyü yaptığımdan beri çoğu işleminden zarar etti. Ama burada itiraf etmek istemez tabii.Büyü çözmenin tek yolu ise *** ısmarlamaktır.Maks 30 TL tutar.Sonra gelsin paracıklar:081::081:karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı volvo
ısmarlatabılırsen kargoyla bır porsıyonda angara ya bekleriz....

Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok inatçı çıktı karıncam. Ama o da farkında, ben ona büyü yaptığımdan beri çoğu işleminden zarar etti. Ama burada itiraf etmek istemez tabii.Büyü çözmenin tek yolu ise *** ısmarlamaktır.Maks 30 TL tutar.Sonra gelsin paracıklar:081::081:
tanıdığım kadarıyla kaz gelecek yerden tavuk esirgemez......
kesin ısmarlayacaktır.....yoksa senın buyun tutarsa vob da zarar eden hesaplar içine girebilir....
Yorum
-
karınca dostum bloğuna baktım görüşün aynı benim mantığım.bundan dolayıda bir miktar spot dolar aldım 1.405 den.yaklaşık oralardan satmak için.faiz birşey vermeyince borsa dışı kullanımı bazen böyle değerlendiriyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostum doğru söze benden bir alkış.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili arkadaslar şaka bir yana asıl işi borsa olmayıpta fikret abi gibi başarılı trade eden kımseyı ınanın görmedim....
umarım işlemleri hep aynı basarıyla devam eder....
keyborsanın hızlı traderı fnt.......
gerçekten bende görmedim.o meclisimizin gururu.:081::081::081:

Yorum
-
bovespa gümlemiş,dow kararı ben amcayı dinleyip vercekmiş.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum