Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pala bugün seni üzcek sanırım. Dolar kıpır kıpır baksanaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi pala, doksanbirbin bizi bekliyor...
Yorum
-
parite 1.37 destek kırldımı bütün piyasalarda sert aşağı dalga başlar.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçarşambayı sel alacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bugün olmazsa yarın, o da olmazsa diğer gün.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala bugün seni üzcek sanırım. Dolar kıpır kıpır baksana
gi de cek
Yorum
-
çok zor çıktık inişimiz kolay olur artık.diğer vadeyide hesaba katarsak pala en ucuzdan maliyetlenmek için kolları sıvamaya başlamıştır herhalde.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kimseyle yarıştığımız yok dostum,VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka vs fnt
bakalım kim galip gelecek ?
varsa pozisyonun seninle yarışalım

Yorum
-
volvo amacım galip çıkmak değil piyasada görebildğimi dostlarımla paylaşmaktır.zira piyasayıda bizler yapmıyoruz.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka vs fnt
bakalım kim galip gelecek ?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Fed/evans: Abd'nin bir likidite tuzaginda oldugu goruluyor
fed/evans: Abd'nin bir likidite tuzaginda oldugu goruluyor
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi ne ediyon ? sesin soluğun çıkmıyor.shortmusun yoksa ?Kolay gesin arkadaşlarFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozisyonu olsa birşeyler yazardı,
işleri yoğun sanırım, ekrana bakamadığı için poz. taşımaz.
bu ara yazma şansım fazla olmadı
poz taşıyoruz
biz rahat duramayız
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
USD Fed-William Dudley'ın Konuşması 17:00 Düşük
EUR AMB-Axel Weber'in Konuşması 17:00 Düşük
USD Fed-Dennis Lockhart'ın Konuşması 18:30 Düşük
USD Fed-Richard Fisher'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 19:50 Yüksek
USD Fed-Narayana Kocherlakota'nın Konuşması 20:20 Düşük
GBP Merkez Bankası Başkanı-Mervyn King'in Konuşması 21:50 Yüksek
USD Fed-Ben Bernanke'nin Ekonomi Hakkındaki Konuşması 23:00 YüksekŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum