ana hisselerin hacminde ciddi azalma var.koku artmaya başladı.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bugünkü hareketin sebebi sanırım bu olmalı:
Çok Önemli Not:VOB, İMKB30 sözleşmelerinde başlangıç teminatları yarın
sabahtan itibaren geçerli olmak üzere arttırılarak 800 TL’den 900 TL’ye çıkacaktır. Burada
dikkat edilmesi gereken; bugün VOB’da seans sonunda gelen gün sonu uzlaşma fiyatlarına
göre teminat tamamlama çağrısına yakın seyreden yatırımcılar o gün tamamlama çağrısına
muhatap olmasa bile ertesi gün teminatlar 100 TL arttığı için teminat tamamlama çağrısıyla
karşı karşıya gelebilir. Bu nedenle; bugün VOB’da seans sonuna doğru, seans bitmeden,
yatırımcıların VOB’daki teminatlarının durumunu ertesi günkü teminat artışını dikkate alarak
iyice kontrol etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bu akşam VOB’da 17:45’teki gün sonu
uzlaşma fiyatına göre teminat tamamlama çağrısına yakın kapanan yatırımcıların portföyleri
ertesi gün tamamlama çağrısı süpriziyle karşılaşılabilir....!
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Cin merkez bankasi, 1 yillik borc verme oranini 25 baz puan arttirdi
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostlar pala akıl karıştırmaya devam ediyor.bundan sonraki hareketler dahada sertleşebilir.böyle giderse kesilmedik yatırımcı kalmıyacak.piyasayı sadece seyrediyorum.hasar yok.ama olmıyacak anlamıda yok.ondan dolayı günük en yükseği veya düşüğü görülmeden ara trende girmeyeceğim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pozisyonu olsa birşeyler yazardı,VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi ne ediyon ? sesin soluğun çıkmıyor.shortmusun yoksa ?
işleri yoğun sanırım, ekrana bakamadığı için poz. taşımaz.
Yorum
Yorum