Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gemici
    Ne yazar...
    • 25 Mayıs 2009
    • 250

dayanabilen teknik analizci kaldımı alemde...................benim gördüklerimin hepsi .........................
    itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
      Bu arada 4 aydır yurtdışı seyahatim yoktu. Önümzüdeki hafta 12 ekim-15 ekim arası ispanya'dayım.

güney almanya kesin çöküş demek de, güney avrupa ne halta yarar bilmiyorum.

ama en son nisan 22-26 de barcelona^daydım. ondan sonra ne olmuş takip edebilirsiniz

ben yazayım da uygulayıp uygulamamak size kalmış. :081::081:

Ama uyarmıştım.O tarihleri inceleyen kişiler o hafta endeksin zirveler yaptığını görürdü.

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      volvo nun seyahatlerini ciddiye almak gerekir diyede düşünmekteyim.
      Murat Doğanay abi bile full mala girer veya çıkar benim seyahatlerime göre

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Matriks'i arayıp sordum:
      "VOLVO'nun seyahatlerinin indikatör kodu neydi?" diye.
      Telefona bakan kız:
      "Pardon, anlamadım." dedi.
      Yine anlattım ama nafile.

Matriks bilmiyor
      Matriksi boşver Fikret abi.Sen uygulasaydın keşke :040::040:

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Şimdi bu İspanya seyahatimle ilgili bir kısa analiz yapayım.Yoğun istek aldı

Daha önce yazdığım gibi bir önceki ispanya seyahatimi 21-26 Nisan'da yaptım. Bu seyahat sırasında endeks 59520 görerek zirve yaptı.Sonra %15'luk bir düzeltme çok sert geldi. 10 gün içinde olmuştu bu düzeltme.

Yalnız burada bizi yanltabilecek tek şey, 26 nisan'da ispanyadan güney almanya'ya geçmiştim.Ve bildiğiniz üzere güney almanya çöküş demektir.Bu defalarca ıspatlandı. Yalnız bu sefer direkt türkiye'ye dönüyorum. Yani bu kadar sert düzeltme olmayabilir. Ama endeks önüzmüdeki hafta içinde zirvesini görüp düzeltme yaşanırsa ispanya seyahati de kısa vadeli zirve anlamında önem kazanacaktır. Yok ondan sonraki hafta da çıkmaya devam ederse güney almanya seyahati ile yetinmeye devam edeceğiz bundan sonra. tabii birde dubai seyahatlerim vardır meşhur.Ama o da şubat 2011'de.

velhasıl bu hafta güzel yükselişler görürseniz (salı-cuma arası) volvo aklınıza gelir. yok gelmezse ispanya boş veriymiş der geçersiniz .

not:elliotun yerine ben talibim bu arada

Bol kazançlar...
      Doğru söyleyin.Aklınıza geldim mi

ispanya dedik, yeni zriveler dedik. ama dinleyen kim. neden short kovalarsınız ? salı günkü yükselişi bugünden başlattılar. ama yarın bile olsaydı bugün insan short açarmı ? hele hele en boğamız fikret abi.
      Hatta en son uyarımı pazartesi yine yapmıştım.Ama dinlenmemiş:040::040:

Not: Birgün herkes bu seyahat indikatörlerine inanacak ve parayı hep birlikte kıracağız.Merak etmeyin.:081::081::081:

Fikret abi tebrikler.Ama dikkat edersen ne senin bugün longcuların günü demene birşey dedim ne de başka birşeye. sadece kesin 86 görülecek demene dedim :-)

benim indikatörler süper sağlam gidiyor. gayet net. haftaya en yüksek neyse o görülür sonra düzeltme başlar.

sence tesadüf mü 4 aydır seyahat etmemem. 1 tane bile yurtdışım olmadı. şimdi oluyor ve sizi uyarıyorum. Güney Almanya olsa pazartesi hepinizi shorta geçirir, zarar ederseniz benimdir derdim. ispanya ile ilgili iki data var elimde. daha öncekinin tarihini de yazdım. oradaki hareketleri inceleyin dedim. artık incelersiniz ona göre stratejinizi kurarsınız

Herkese iyi haftasonlarıııı..

Yorum

• yucelturk2000
        Yeni üye
        • 16 Mart 2008
        • 19

""""""bence esas mesele endexse aylık bakmaktan geçiyo sanki

Imageshack - 03172010213134.png

aylıkta 53300 seviyesi üstünde kaldığı bence hedef 75 bin üstü desem abartmş olurmuyum oda ayrı mesele yalnız sayım doğru ise 2. si basit olduğuna göre 4. düzeltmenin karışık olması gerek ( 1 in tepesine çok yakın bir yere döndüğü görülmekte) bu düzeltme bitmemiş olmalı en azından 33 000 ler bi daha görülmeli gibi geliyo kanımca
        yucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        merhaba abiler endex mübarek öle bi gidiyo ki çoğu teknğik taktikçi şaşıyo yukardaki grafiği güncelleyelim bakalım nolmuş""""

Imageshack - 04102010123603.png daha güzel olmuş.... izleyelim bakalım
        evt abiler aylar önce aylık bazda bakıldığında bu endexsin çöküşcüelrin aksine çokşeye gebe olduğu bi grafikle göstermeye çalışmıtık elimizden geldiğince şimdide şu durumda
        hala endexsin 76-84 000 aralığına gideceğini düşünüyorum..

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

Bu arada Valencia'dayım.

Akşam Mehmet Topal'la yemeğim var demek isterdim ama yalan söylemiş olurum

Hava berbat sayılır burada. Deniz aşırı dalgalı.Rüzgarlı ve yağmurlu bir hava var.Valencia'ya uçak ile gelmek de ayrı bir dert. Ama bir daha tövbe ettiler burada toplantı yapmayız diye.

Şimdi yemeğe gitmeliyim.Tüm dostlara selamlar...

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

Bu arada Valencia'dayım.

Akşam Mehmet Topal'la yemeğim var demek isterdim ama yalan söylemiş olurum

Hava berbat sayılır burada. Deniz aşırı dalgalı.Rüzgarlı ve yağmurlu bir hava var.Valencia'ya uçak ile gelmek de ayrı bir dert. Ama bir daha tövbe ettiler burada toplantı yapmayız diye.

Şimdi yemeğe gitmeliyim.Tüm dostlara selamlar...
            Valencia dan bize ne getirecen onu soyle
            Yaramıza merhem sürmüş oluruz
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

sp endex sayın murat doğanayın geçerse eski zirveye gider dediği 1182 rakamında şu an.
              .

Yorum

• guneysu
                Rize
                • 01 Mart 2009
                • 646

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Etek......?
                bu pala adama her şeyi giydirir demek..
                !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

sayın murat doğanayı her zaman ciddiye almışımdır,aşağıda ondan bir alıntıyı tekrar sizlere sunmakta yarar görüyorum ve herkeze şapka çıkartacak bir tesadüfü graf üzerinde sizlerde görün istedim.
                  Buradan sonra küçük yatırımcı olduğunu kabul edebilenlere önerebileceğim tek şey bir miktar daha orta vadeli düşünmeleri
                  ve piyasayı hareketli stoploss sistemini esas kabul ederek yatırım kararlarını vermelidirler...
                  İMKB için haftalık analizler arşivinde bulabileceğiniz uzak hedeflerden 68450 - 77777 - 124000 hedeflerine doğru hayal
                  olarak gördüğümüz seviyelere doğru izleyebilirsiniz...Benim 3 yıldır inancım, zaman zaman düşüncelerimde çarpılmalar
                  olsa da 77777 de sonlanacağımız şeklindedir...
                  65850 alt destek bu ay için korunursa zirve hedefi ne tesadüftürki üstadın dediği noktadan olmalı.
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• hakansahin
                    güççük geyik
                    • 11 Eylül 2009
                    • 562

günaydın dostlara...
                    ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                    ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• yemekçi
                      Gurme
                      • 22 Mart 2009
                      • 3314

Gunaydın dostlar
                      Kapitalizmin zor sınavı
                      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

bu saadet zincirine dur demek için dost meclisine sadece babaları seyretmeye davet ediyorum.en azından fed toplantısına kadar.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu saadet zincirine dur demek için dost meclisine sadece babaları seyretmeye davet ediyorum.en azından fed toplantısına kadar.
                          BANA UYAR .....

Zaten bu sabah Dolarda LONG dum ve zararına kol kestim....:( :040:
                          berbat şekilde keyfim kaçtı, buralardan kapamak aptalca belki ama huzurum kaçtı ve pozisyonsuz olup kafa dinlemek istiyorum, gerçekten hiç keyfim yok, bu kadarını beklemiyordum doğrusu !!!!!...........
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

bu arada fed ne zaman toplanıyordu
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

2008-2009 yillarindakİ satiŞ panİĞİnde yarim saatte %10 dÜŞen kapanan borsalari ben daha unutmadim.sİzler unuttuysaniz alim ve satima devam edebİlİrsİnİz.

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Biraz fazla ileri gitmişiz heralde
                                daha dikkatlı yaz diyorlar

Sayın xxxxxxxxxxx
                                İlgi: 12 Ekim 2010 tarihli e-posta mesajınız.
                                İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), kuruluş yasası olan, 91 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 3.maddesi uyarınca, "(...) menkul kıymetlerin alım ve satımı, fiyatlarının tesbit ve ilanı işleriyle yetkili olarak kurulan tüzel kişiliği haiz kamu kurumu (...)" olduğunu ve ilgili mevzuat uyarınca görev ve yetkisi çerçevesinde çalışmakta olduğu hususunda bilgilerinizi rica ederiz.
                                Saygılarımızla,
                                Yatırımcı Danışma Merkezi
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information