Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Ben ucağa biniyorum
canım hala kisaları kapa uzuna geç diyor
istekli bir satış yok gibi
Ama 400 de aşağıya geçildi
yapacak bişi kalmadı
verilen karara uymak lazım
Şimdilik kisa devam
Cesaret ve kararlılık
şüpheyle iş olmuyor
Özel indikatör sata hiç geçmedi
ENDEKS, TUM ZAMANLARIN REKORUYLA KAPANDI
ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI (IMKB)
BILESIK ENDEKSI GUN SONUNDA 458,27 PUAN VE YUZDE 0,69 ARTISLA 67.217,24 PUANDAN
TUM ZAMANLARIN REKORUYLA KAPANDI.
ENDEKS AYNI ZAMANDA TARIHTE ILK KEZ 67.000 PUANIN USTUNDE BIR KAPANIS
YAPMIS OLDU.
IKINCI SEANSIN IKINCI SEANS SIRASINDA GORULEN 67.398,49 PUANLIK SEVIYE DE
ENDEKSIN YENI SEANS ICI REKORU OLARAK KAYDEDILDI. BUNDAN ONCEKI KAPANIS REKORU
66.879,74 PUANLA ONCEKI GUN KAPANISTA, EN YUKSEK SEANS ICI REKORU DA 67.277,03
PUANLA DUNKU 2. SEANSTA KIRILMISTI.
IMKB ULUSAL 100 ENDEKSI, IKINCI SEANSTA 793,55 PUAN ARTARAK 67.217,24
PUANA CIKTI. HISSE SENETLERI IKINCI SEANSTA YUZDE 1,19 ORANINDA DEGER KAZANDI.
ILK SEANSTAKI 335,28 PUANLIK DUSUS DIKKATE ALINDIGINDA, IMKB ULUSAL 100
ENDEKSI GUNUN TAMAMINDA 458,27 PUAN YUKSELDI. HISSE SENETLERI GUNLUK BAZDA
ORTALAMA YUZDE 0,69 DEGER KAZANDI.
ENDEKSIN GECEN HAFTA SONUNA GORE BES GUNLUK ARTISI 3,60'A ULASIRKEN,
GECEN AY SONUNA GORE ARTIS ORANI YUZDE 2,19, GECEN YIL SONUNA GORE ARTIS ORANI DA
YUZDE 27,25 OLARAK GERCEKLESTI.
Fikret abi tebrikler.Ama dikkat edersen ne senin bugün longcuların günü demene birşey dedim ne de başka birşeye. sadece kesin 86 görülecek demene dedim :-)
benim indikatörler süper sağlam gidiyor. gayet net. haftaya en yüksek neyse o görülür sonra düzeltme başlar.
sence tesadüf mü 4 aydır seyahat etmemem. 1 tane bile yurtdışım olmadı. şimdi oluyor ve sizi uyarıyorum. Güney Almanya olsa pazartesi hepinizi shorta geçirir, zarar ederseniz benimdir derdim. ispanya ile ilgili iki data var elimde. daha öncekinin tarihini de yazdım. oradaki hareketleri inceleyin dedim. artık incelersiniz ona göre stratejinizi kurarsınız
fikret bey sizi ve volvo kardeşi tebrik ederim.ne şiş nede kebab yandı.eura da ve bizde işlemlerin sert ve acelece yapılması şahsıma bir şeylerin yakında son bulacağının sinyali gibi görünüyor.bugün endeks ve vadeli uçurumun kenarından döndü.şunuda itiraf etmeliyim endeks ne zaman 65000 civarına gelirse yerli malı satacak ve ne zaman 80000-85000 civarına gelirse yerli alıma geçecek ve yıkım ondan sonra gelecek diye bir teorum vardı bakalım bu seneryom gerçekleşecekmi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Stop olsam daha iyi
kisa devam
şuanki görüntü durum vahım
Bende yanındayım Yemekçi
nasıl oldu anlamadım eve poz getirdim. Normalde hep flat dönerim.
1 ay 1 haftadır hep sağ tarafı göstermiş günlük bakılırsa,
Kısa periyot yakından bakarsak ne tarafa olduğu belli değil sağ-sol sol-sağ yapmış durmuş
benide sonunda trend takipçisi yapacaklar
gün içi al-sat---sat - al yapmayınca da borsadan aldığımız adrenalini alamayacağız.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
yükseliş ve düşüş hedeflerini verelim haftalık
tutmazsa para yok, ama yön söylemekte yok
düşerse de yazılıydı , yükselirse de yazılıydı deriz hedefler.
önemli olan Hedef ? numaralarını iyi belirleyebilmek.
Yorum