haydi pala yukarı bitti aşağıya gitte birazda longları temizle.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
short bölgemde dans yapılıyor yoksa pala benidemi yiyeceksin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
paritede yükseklik korkusu başladı.birde bizim palada başlasa iyi olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
85.000 işaretleri bunlar...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFiko abi son alım satım tabloları sana birşey söylüyor mu,ipucu veriyormu ?
Yorum
-
Seni ergenekondan içeri atmak lazımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85.000 işaretleri bunlar...
yoksa şortculara rahat yok
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
şimdilik sana katılıyorum dostum ama ciddi satış geleceğini sanmıyorum...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
bugün ciddi bir düşüş yaşama ihtimalı mevcut
veya canım oyle istıyor
Yorum
-
canın sağolsun, ben uzuna geçince seni de aynı safta görmek isterim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeni ergenekondan içeri atmak lazım
yoksa şortculara rahat yok
Yorum
-
120 Adet ne ki .hiçbirşey değil.
sende bile o var. bence onlar da fnt 150 kısada duruyor. acaba ne düşünüyor diye sorgulayıp duruyorlardır.
şaka maka da. 120 adet hiçbir şey değil .o verdi mi yada aldı mı zaten 2000- 5000'den aşağısı kurtarmıyor
Yorum
-
vallahi onu bunu bilmem de, Credit Suisse 4179 kısa açmış, 925.000 tane Garan almış, fake bir satış olma ihtimalini düşünüyorum, yukarıya daha yolumuz var bence.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster120 Adet ne ki .hiçbirşey değil.
sende bile o var. bence onlar da fnt 150 kısada duruyor. acaba ne düşünüyor diye sorgulayıp duruyorlardır.
şaka maka da. 120 adet hiçbir şey değil .o verdi mi yada aldı mı zaten 2000- 5000'den aşağısı kurtarmıyor
EFG 15.30'da gösterecek gücünü...
Yorum
-
400 den shortlar kapandı.pala benide az kalsın yutacaktı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum