Spot eşlik etmedi
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen gün içi 10 sefer saf değiştiriyorsunFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanın sağolsun, ben uzuna geçince seni de aynı safta görmek isterim.
o hız bizde nerdeeeeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
20 lik destek çalıştı
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala datayı olumsuz bekliyor yoksa yukarıda beklerdi.kırıtik bir noktadayız.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:30'DA 25 EYLUL TARIHINDE SONA EREN BIR HAFTALIK SUREYE ILISKIN
ISIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK. BUNA GORE BIR ONCEKI HAFTA 12 BIN KISI
ARTISLA 465 BIN KISI OLAN BASVURULARIN 25 EYLUL HAFTASINDA 5 BIN KISI AZALDIGI
VE 460 BIN KISI OLDUGU ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
ABD'DE GSYIH VERILERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:30'DA IKINCI CEYREK GSYIH VERISININ 3. REVIZESI ACIKLANACAK. BUNA GORE
DAHA ONCE YUZDE 1.6 OLARAK ACIKLANAN IKINCI CEYREK BUYUME VERISININ DEGISTIRILMEDEN
BU SEVIYEDE BIRAKILMASI BEKLENIYOR.
-MATRIKS-
geeeeellllllllll
Yorum
-
AşağıyaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geeeeellllllllllKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
en son 450'den uzadım, 200'ün altına kayarsa bakarım short için...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıya
Yorum
Yorum