guneysu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün vadeli çok nazlı ve inatçı idi.bu sebeble flat kalmayı zorda olsa becerdim.benim için berbat bir gün oldu.sabahtan akşama kadar ekrana bak ve flat olmayı başar,olacak şey değil.sanki nutkum tutulduda sinama izledim.pala işine geldiği gibi davranıyor.teknikcileri hiçe saydı.kendi derdine düştü.madem yukarıyızda neden vadelide poz kapadılar.buda ayrı konu.
dost meclisine iyi akşamlar hayırlı iftarlar dilerim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi kaybedersem senin tükanda beleş yemek yiyebilirmiyim
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende seni takip ediyorum....
kılavuzu karga olanın, burnu.............. k24k24
neyse; Hasan'ın orda yemek yeriz artık, beleşe.......
Geçen sen dememişmiydınVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes short . bana da öyle geldi. pala mı sizmi diye düşününce, mantığım pala diyor

hasan abi senetlerim düşerse bende güccük geyikle senin oraya takılacam. yemek yerim sessizce bir köşede. kimseyi rahatsız etmeden:040::040:
Vobta 700 bin çıvarı hesap var
sadece 2000 civarı karda imiş
Oyle kaybeden bizde takılırsa
durumum sakat
Ramazan da no problem
belediyeler sağolsun
ama ramaza dışı
sadece indirim uygularım
ona göre
Özetle kimse bana güvenip para kaybetmesin
herkes kazansınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Allah büyüktür, sabır lazım salıya kadar.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi yaptık bir yanlışlık
peki umut veren hiç bişi yokmu
Tahvıl % 05 yukarda
USD az bişi yukarda
Para girişi son dakkalarda 10 milyon tl gibi azaldı
Dow zaten bizim gibi güçlü değil
Bu akşam iy kapasa bile pazartesi var (fakırın ekmeği)
yok öyle beleşe.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende seni takip ediyorum....
kılavuzu karga olanın, burnu.............. k24k24
neyse; Hasan'ın orda yemek yeriz artık, beleşe.......
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes short . bana da öyle geldi. pala mı sizmi diye düşününce, mantığım pala diyor

hasan abi senetlerim düşerse bende güccük geyikle senin oraya takılacam. yemek yerim sessizce bir köşede. kimseyi rahatsız etmeden:040::040:
seni nasıl doyursun ki? sen ancak asker karavanasıyla doyarsın ya da çadır kazanıyla
eyvah, bunu duyan saim abi de gelirVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelim Abide geliyormuş :081::081::081:

engin zaten dünden koşarak gelir

ben de ev yakınlığı der giderim.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özetle kimse bana güvenip para kaybetmesin
herkes kazansın

koptum, yarıldım gülmekten Hasan dostum,
senden yiyeceğimiz 20tl lik sahur yemeği... kaybettiğimiz çuvalla....
keşke kazansak da.... bizden olsa.... FNT yi takip edeceğim 1 hafta... bakacağım.. getirisine, götürüsüne...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
kimsenin ahını alamam,guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

koptum, yarıldım gülmekten Hasan dostum,
senden yiyeceğimiz 20tl lik sahur yemeği... kaybettiğimiz çuvalla....
keşke kazansak da.... bizden olsa.... FNT yi takip edeceğim 1 hafta... bakacağım.. getirisine, götürüsüne...
bundan sonra da bu topikte pozisyonumla ilgili bir kelime yazı yazmam.
Yorum
-
Herkese iyi iftarlar....
Halinize şükredin, Rize'yi sel vurdu, Haberlerde izleyin, Fitre ve Zekatlarınız kabul edilir........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
FNT hoca, 3 kuruş kazanacağım, ondada gözün mü var.. nedir...??FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimsenin ahını alamam,
bundan sonra da bu topikte pozisyonumla ilgili bir kelime yazı yazmam.
Burda yazmazsan, birde telefon parası girecek ki bana, iki türlü zarar etmiş olacağım..
10dk da bir telefon açıp sorarım artık sana..

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
limitsiz avea ya da tcell al, bol bol ararsın, hatta tel açık kalır, anlık işlem yaparsınguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT hoca, 3 kuruş kazanacağım, ondada gözün mü var.. nedir...??
Burda yazmazsan, birde telefon parası girecek ki bana, iki türlü zarar etmiş olacağım..
10dk da bir telefon açıp sorarım artık sana..

Yorum
-
ekim vadede açılan longları, gelene yüksekten takdim etmek için mi tutuyorlar bizim piyasayı acaba?
short ve long karşılıklı açılmıştı, longları gelene okut, sonra sal aşağı, shortlar da iş yapsın.
bir oyun oynanıyor ama nedir? çözebilecek miyiz?
Yorum
-
en iyisi poz değiştirince alo diyeceksin... başka çıkarı yok.. yoluda yok....:040:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlimitsiz avea ya da tcell al, bol bol ararsın, hatta tel açık kalır, anlık işlem yaparsın

işi ve oyunu çözmek senin işin, ben takipçiyim..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekim vadede açılan longları, gelene yüksekten takdim etmek için mi tutuyorlar bizim piyasayı acaba?
short ve long karşılıklı açılmıştı, longları gelene okut, sonra sal aşağı, shortlar da iş yapsın.
bir oyun oynanıyor ama nedir? çözebilecek miyiz?
kar:zarar kardeştir... kar benim zararı paylaşırız..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Dow Jones Industrial Average
10135.06
- Net Chg: 149.25
- % Chg: 1.49
aloooooo noluyo bu dow'a benimi buldu........
netçez, fikret hoca, yandı keten helva........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
oyyyyy...... oyyyyyyyyyyyyyyyy.. oyyyyyyyyyyyy
10151.78
- Net Chg: 165.97
- % Chg: 1.66
işimiz kaldı pazar gecesi futurelere.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
pazartesi tatiliz selim abi..guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyyyyy...... oyyyyyyyyyyyyyyyy.. oyyyyyyyyyyyy
10151.78
- Net Chg: 165.97
- % Chg: 1.66
pazartesi gecesi futurelere kaldık
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum