Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
ky:
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam dostlar.........
75.ooo den short ladım.........
pala :
fnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha gayret yavlum, yaklaş bana bakalım.
Yorum
-
Bak toprakguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oyle vukuatlı şeyleri buraya koyma
üstelik oruçu, oruçlu
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Fikret hocanın kıllı kollarına doğrumu gideceğim... yerim onu ben..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterky:
pala :
ilahi volvo, ben bu işi bilirim, sende biliyorsun...
bu gün verir bana bişiler pala fikret...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
hayret birşeyFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster59.000 aşağıya kırılır mı kırılmaz mı?
ben satayım da kırılsın.
yine destek attılar.
istemiyorlar ya da istemiyor gibi yapıyorlar 59.000'in kırılmasını.
Yorum
-
Sözlerine dikkat et lütfen.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret hocanın kıllı kollarına doğrumu gideceğim... yerim onu ben..
ilahi volvo, ben bu işi bilirim, sende biliyorsun...
bu gün verir bana bişiler pala fikret...
Sabah bana fırça attı, dalga geçme diye

Yorum
-
dur, voba yeni müşteri çekmişiz, ilk günden kaçırma adamıVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSözlerine dikkat et lütfen.

Yorum
-
İlk işlemde bende zarar etmek üzereyim, 150 puanı beğenmedik.. şimdi zarara geçtim...k24k24VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSözlerine dikkat et lütfen.

Bende her an fırça atabilirim sana Volvo kardeşim... alınma......:040::040::040:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Yahu sen gerçekten bulaştınmı bu hastalığaguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk işlemde bende zarar etmek üzereyim, 150 puanı beğenmedik.. şimdi zarara geçtim...k24k24
Bende her an fırça atabilirim sana Volvo kardeşim... alınma......:040::040::040:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
fikret hocayı takip edecem...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu sen gerçekten bulaştınmı bu hastalığa
paraları çuvalladı...
hissede bir şey kazanamıyoruz... fikret hocayı takip ederek kazanacağız... GALİBA...
geceye şortmu giriyoz FNT hoca...... kapatam mı zararına yoksa...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum

Yorum