kapadım
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu günün gülleri:
11:30 GBP İngiltere GSYİH (Çeyrek Dönemlik) Orta %1.1 %1.1
11:30 GBP İngiltere GSYİH (Yıllık) Orta %1.6 %1.6
11:30 GBP İngiltere Özel Tüketim Düşük %-0.1
11:30 GBP İngiltere Hizmet Endeksi (3A/3A) Düşük %0.8
11:30 GBP İngiltere Hükümet Harcamaları Düşük %1.5
11:30 GBP İngiltere Sabit Sermaye Yatırımları Düşük %4.5
11:30 GBP İngiltere İhracat Düşük %-1.7
11:30 GBP İngiltere İthalat Düşük %1.6
12:30 CHF İsviçre KOF Öncü Endeks Orta 2.25 2.23
15:30 USD ABD GSYİH (Yıllık Bazda) Orta %1.4 %2.4
15:30 USD ABD Kişisel Tüketim Orta %1.7 %1.6
15:30 USD ABD GSYİH Fiyat Endeksi Orta %1.8 %1.8
15:30 USD ABD Çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları (Çeyrek Dönemlik) Orta %1.1 %1.1
16:55 USD ABD Michigan Güven Endeksi Düşük
17:00 USD ABD Fed Başkanı Ben Bernanke Konuşma Yapacak Missouri (!)ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dedim sağa yukarıyız diye.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75.200'e gidiyoruz galiba.
gel de short kapat
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster525 den aslı yerime dondum
Evet piyasa sağlam duruyor
ama olsun
stop oluruzyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 un üzerine attık
heralde yuarı devam edecekbir short hikayesi.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapadım
piyasa düşmemek için direniyor, ben de kapatacağım sanırım biraz daha bekleyeceğim.
Yorum
-
fdow 10046-50 direnci üzerine atmadan yukarı hareketler satış fırsatı olarak kullanılcaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
77.xxx den başlayan düşüşün
Fibo olarak ilk düzeltme seviyesine değdik
ve üzerine atamadı
şimdilik

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Burda vob tan ziyade spotFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir short hikayesi.
piyasa düşmemek için direniyor, ben de kapatacağım sanırım biraz daha bekleyeceğim.
yukarı istekli gbi
Ayrıca EFG de tekrar alıyor
vade sonunda sert hareketler olur
adama hem para kazandırır
hemde batırır
Yanı 1000-1500 puanlık hareketler oluşması normaldır
ayrıca pazartesi tatılKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazdan aşağıya başlayacak
paraşüt lazım olabilir.
1 saat süre veriyorum.aynı şeyi düşünüyoruz, bu güzel işte.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurdan ciddi bir aşağı gelirlerse şaşmam
Garan ve iş kademeleri
yukarıyı daha zor diyor
Yorum
-
gran piyon başka hisselere bakın mesela betayı bugün başka ne etkiler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Burası en azından 74.200 e kadar gevşemeli
spota para girişi devam etmekte
Fdow düşerken vob düşmesi
Şort anlamında dikkatlı olmakta fayda var
rakamlar böyle diyor
ama hislerim
ciddi bir düşüş gelebilir
en iyisi uzak durmak gibiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
palaya verdiğim süre doluyor, son bir yukarı, ardındanVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam Dostlar,
aşağı mı gidiyoruz şimdi yukarı mı ? kafamı karıştırdınız

Gel badem gözlüm gel
Yorum
Yorum