5 dk sağlam sistem ala geçti
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilk defa yanlış sinyal geldi, bekleyelim bakalım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 dk sağlam sistem ala geçti
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 dk sağlam sistem ala geçtihemen de sat dediFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk defa yanlış sinyal geldi, bekleyelim bakalım.
Yorum
-
75100 beklemedeyimŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eyyy pala beni unuttun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyyy pala beni unuttun.
yok unutmadım
isteyen herkese satış yapacam
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abd'de oncu gostergeler aciklanacak
abd'de tsi 17:00'da bilesik oncu gostergeler endeksi aciklanacak.
Buna gore bir onceki ay yuzde 0.2 oraninda azalan endeksin temmuz
ayinda yuzde 0.2 oraninda arttigi ongoruluyor.
-matriks-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bu salınım yeterli mi acaba?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni bir al sinyali gelme olsılığı yükseldi.bir dip daha görürsek daha iyi olur.
Yorum
-
Yorum
-
175 flatŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum