taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
75150 taban yapılmalıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
asansör olabilir sinyaller nötre geçtiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
17:00 verisi çoook önemli.spotta bekleyenler 182.200.300ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
75150 kırılırsa 74750 destek mevcut.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryurtdışı takmadı bile veriyi, bizimkiler basmak için fırsat dedi.
Hocam hangi yurt dışı takmadı
Fdow 100 puan geriledi
yoksa benmi yazıyı anlamadım
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
veriye biz hemen tepki verdik, yurtdışı gecikmişti, onun için yazdım. sonra onlar da dayanamadı.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam hangi yurt dışı takmadı
Fdow 100 puan geriledi
yoksa benmi yazıyı anlamadım
yanılgı yarattıysam özür dilerim dostum. artık yazmam...
fdow grafiğine bakarsanız, 15.40 ta başlayan barla satış gelmiş, ben mesajı yazdığımda 15.33 idi.
fark buradan kaynaklanıyor.
neyse çok özür dilerim. kusura bakma dostum.
Yorum
-
Genel düşüncelerim
Yurt dışı veri anlamında
ve reel piyasa anlamında iyiye gitmiyor
Zaten dow bu durumu kismen yansıtıyor
Burada önemli olan ABD büyümeye devam edebilecekmi
yoksa resesyonamı girecek
zaten japonya resesyonda
ve devlet olarak adeta iflasta
yanlız breylerin ciddi tasarrufları var
ve dişarıya borçlu değiller
ABD ise oyle değil
tüketi toplumu
adamın işi yok
kredi de boğazına kadar
nasıl olacak
hep beraber göreceğizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Fikret hocam ne oyle özür falanFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriye biz hemen tepki verdik, yurtdışı gecikmişti, onun için yazdım. sonra onlar da dayanamadı.
yanılgı yarattıysam özür dilerim dostum. artık yazmam...
fdow grafiğine bakarsanız, 15.40 ta başlayan barla satış gelmiş, ben mesajı yazdığımda 15.33 idi.
fark buradan kaynaklanıyor.
neyse çok özür dilerim. kusura bakma dostum.
Ben sadece yazılanı mi anlamadım diye yazdım
yoksa başka bişi olamaz
çünkü ciddi gerileme olmuştu
bu dakkadan sonra birbirimize özürlük durumumuz olamaz
Herkes istediğini tabiki yazacak
Sevgili hocamKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yeni bir al sinyali gelme olsılığı yükseldi.bir dip daha görürsek daha iyi olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum