76.200 potaya girdi, hayırlı olsun
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam durmuŞ emmİden sÜrprİz beklİyorum desem
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
durmuş emmi ile dün görüştüm, faiz indirimi yok. ben Avrupa tarafından olumlu gelişmeler bekliyordum, bir kısmı oldu.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam durmuŞ emmİden sÜrprİz beklİyorum desem
Yorum
-
bir kısmını ne zaman bekliyorsun hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdurmuş emmi ile dün görüştüm, faiz indirimi yok. ben Avrupa tarafından olumlu gelişmeler bekliyordum, bir kısmı oldu.
Yorum
-
güççüğüm, unutma haberler yavaş yavaş gelir, hepsi birden verilirse ertesi gün için harekete anlam kalmaz. düşerken de çıkarken de böyledir.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kısmını ne zaman bekliyorsun hocam
Yorum
-
pala ben 400 dedim sen ne yaptın yahu 500 den döndün.bende flata düştüm.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
palayı 5 dklık kesmedi 1 dklığa düştü.ama ben 5 dklığın altına inmeyeceğim,palanın gönlünün olgunlaşmasını bekleyeceğim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sağolasın hocam.k26k26FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüççüğüm, unutma haberler yavaş yavaş gelir, hepsi birden verilirse ertesi gün için harekete anlam kalmaz. düşerken de çıkarken de böyledir.
öğreneceğiz yavaş yavaş...*********************************************
Yorum
-
pala kesin burayı izliyor.400 yazdı ama bu saatten sonra flata devam.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala ben 400 dedim sen ne yaptın yahu 500 den döndün.bende flata düştüm.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:30'DA 14 AGUSTOS TARIHINDE SONA EREN BIR HAFTALIK SUREYE ILISKIN
ISIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK. BUNA GORE BIR ONCEKI HAFTA 2 BIN KISI
ARTISLA 484 BIN KISI OLAN BASVURULARIN 14 AGUSTOS HAFTASINDA 4 BIN KISI AZALDIGI
VE 480 BIN KISI OLDUGU ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
ben şimdiden tahminimi söyleyeyim,
işsizlik maaşı başvuruları 470.000-473.000 civarı gelecek ve borsalar fırlayacak.
not ediniz lütfen.
Yorum
-
dostum bereketini gör,veri pek önem arzetmiyor.al sinyalleri gelmek üzereFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkazandığım yeter, çok şükür. flat oldum.
bakalım veriden sonra ralliye devam mı?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum