Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sıkışma had safhada kırılma sert gelişebilir.flat kalmakta fayda var diye düşünmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eyvallah dostum, hoşgeldin.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kolay gelsin
Yorum
-
..........M.Dğny
Geçtiğimiz cuma günü seans içi 59488 altına girerek 59178 gören imkb sonrasında
688 puan teperek 59866 kapatmıştı.
4 iş günü sonra bugün seans içi 59488 altına girerek 58967 gören imkb sonrasında
636 puan teperek 59603 kapattı...
BURADA önemli olan nokta ; eğer 4 gün içinde bir daha 59488 altına 600 puan dan fazla
aşağı girer ise aynı gün içinde yukarı dönemez..Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Değerli dostlar
Bu ara fazla yorum ve boş atış yapmadım
biraz atalım.....
Vob pastaya bakınca
insan şort yapmaya korkuyor
sadece rakamlara bakarak yazarsak
piyasanın kulağına kar suyu kaçmış gibi
spotta zaten hafta başından beri satış var
bugün yine olumsuz faza kaydık.
Benim bildiğim bişi var
piyasa satış yapmaktaysa sen de sat
niye sattığını araştırma
sonra bakarsınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
PALA 5 alıp 20 veriyor dikkatli olmakta fayda var.veriler bahane palanın cebi şahane...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
doğru söze ne denirkiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Bu ara fazla yorum ve boş atış yapmadım
biraz atalım.....
Benim bildiğim bişi var
piyasa satış yapmaktaysa sen de sat
niye sattığını araştırma
sonra bakarsın

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Değerli dostlar
üsteki graf dow'un
alttakida bizim
ortada net olarak bir egatiflik var
sebebi nedir bilmiyorum
ama önemlide değil
sonuçta bir terslik var
ve bizim piyasa her zaman öncü dur

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
durumumuzdaki 5 dklık son durum tekniğine göre tepkiye yaklaşmaya çalışıyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum