75350 hem destek hemde stop noktası bakalım palamız nasıl oyun çevirecek....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Bizim palamız sadece bizim PY değiltaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75350 hem destek hemde stop noktası bakalım palamız nasıl oyun çevirecek....
O aynı zamanda global PY
Verilerle ilgili duyum almış olabilir
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
destek her 5 dkda 25 puan kayıyor bunu dikkate alın dostlar.şuan 75250 kanaatım veri saatine kadar 75000 civarı stop ve destek olarak kalabilir.yinede palmız en iyisini bilir.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75350 hem destek hemde stop noktası bakalım palamız nasıl oyun çevirecek....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sN Yemekçi Dow ve VOB karşılaştırma yaparken FDJI kullanıp Vobda kullandığınız periyodun *4 olarak FDJI ya uygularsanız daha doğru sonuç alırsınız diye bir laf edeyim. Vob 60 dk FDJI 240 dk gibi grafikte baktığıunızda tarihler alt alta gelmesi açısından. selamlar.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim palamız sadece bizim PY değil
O aynı zamanda global PY
Verilerle ilgili duyum almış olabilir
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Abd'de tarim disi istihdam verileri aciklanacak
abd'de tsi 15:30'da temmuz ayi tarim disi istihdam verileri aciklanacak.
Buna gore bir onceki ay 125 bin kisi azalan tarim disi istihdamin temmuz
ayinda 60 bin kisi azalmasi bekleniyor.
Ote yandan bir onceki ay yuzde 9.5 olan issizlik oraninin temmuz ayinda
yuzde 9.6 seviyesine yukselmesi bekleniyor.
-matriks-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Valla sn Bea_bull sizinde gözünüzden bişi kacmıyorBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersN Yemekçi Dow ve VOB karşılaştırma yaparken FDJI kullanıp Vobda kullandığınız periyodun *4 olarak FDJI ya uygularsanız daha doğru sonuç alırsınız diye bir laf edeyim. Vob 60 dk FDJI 240 dk gibi grafikte baktığıunızda tarihler alt alta gelmesi açısından. selamlar.
Benim anlatak istediğim
genel anlamda bir negatifliğin olduğu
eh yemekci olarak okadar ancak becerdik
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
öğlen arası Köprüüstüne http://666kb.com/i/blk8dpir4khw1m91r.gif koymuştum bu tabloyu yıllıktan bakılırsa hala % 11 gibi bir bizim pozitif ayrışmamız var. haftalık ve aylıkta biraz geri kalmışız. Doğrudur. Pala dır delidir ne yapsa yeridir. :k19:yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla sn Bea_bull sizinde gözünüzden bişi kacmıyor
Benim anlatak istediğim
genel anlamda bir negatifliğin olduğu
eh yemekci olarak okadar ancak becerdik
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
destek 75150ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
elektrik kesildi, yaklaşık 1 saat oldu, lanet olsun TEDAŞ, 21. yy'da bile gün içi 1 saat kesinti yapıyor:ka24:
Yorum
-
stop dostlar kaymaya devammm gibiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum