yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cevap yazarken sormuşsunuz http://www.hisse.net/forum/showthrea...28#post4709628 diğer taraftan günlük gönderimden datalara bakıyordum. iyi geceler.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSN Bear_bull bu sorumun cevabini sanırım ancak siz bilirsiniz
benden daha cok yasayacaksın sanırım......:040::040::040:
benden hızlı davranmışsın....
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevap yazarken sormuşsunuz http://www.hisse.net/forum/showthrea...28#post4709628 diğer taraftan günlük gönderimden datalara bakıyordum. iyi geceler.Teşekkürlerkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden daha cok yasayacaksın sanırım......:040::040::040:
anlaşılmıştır.
tekrar unutmazsam
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden daha cok yasayacaksın sanırım......:040::040::040:
hepimiz çok yaşayalım.:081: emeklilikten sonra bir 10 sene yaşasam yeter mi ?
yeter.
sadece klavyesi hızlı olanlar değil :040:
iyi geceler.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
emeklilik dedinde hesapladım az kalmış...Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepimiz çok yaşayalım.:081: emeklilikten sonra bir 10 sene yaşasam yeter mi ?
yeter.
sadece klavyesi hızlı olanlar değil :040:
iyi geceler.
30 yılk24k24k24k24k24k24k24
yaşarmıyız allah bilir...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bir kaç sigarahakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremeklilik dedinde hesapladım az kalmış...
30 yılk24k24k24k24k24k24k24
yaşarmıyız allah bilir...

daha yak
bende günde 2 paket filan içiyorum.
kesin yaşarsın.

senin emeklilik + 1 e ölümümü hesapladım
dedem ve babamın ölüm yaş senelerine göre 3 li tepe yapacak.
2 li tepeyi gecer direnci kırarsam 75 e kadar giderim

borsacı hesaplaması ile bu kadar oluyor.k27k28
iyi geceler tekrar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kaç sigara

daha yak
bende günde 2 paket filan içiyorum.
kesin yaşarsın.

senin emeklilik + 1 e ölümümü hesapladım
dedem ve babamın ölüm yaş senelerine göre 3 li tepe yapacak.
2 li tepeyi gecer direnci kırarsam 75 e kadar giderim

borsacı hesaplaması ile bu kadar oluyor.k27k28
iyi geceler tekrar.

********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Eyvallah abi.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.S sn orkunleo
herdaim beklerizEline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
parametrelerimde sapmalar oluşmaya başladı 75700-750 sahortlar söz konusu olabilir.longlar çok kısa dalga riski içermeye başladı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sakat datalarımız
İTL GSYH (q/q) (Q2) 12:00 %0,4 Düşük
İTL GSYH (y/y) (Q2) 12:00 %0,5 Düşük
GER Sanayi Üretimi (a/a) (Haz) 13:00 %2,6 Yüksek
GER Sanayi Üretimi (y/y) (Haz) 13:00 %12,4 Orta
CAD İşsizlik Oranı (Tem) 14:00 %7,9 Yüksek
CAD İstihdamdaki Net Değişim (Tem) 14:00 93,2K Yüksek
USD İmalat İstihdamı Değişimi (Tem) 15:30 9K Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (Tem) 15:30 34,1 Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Tem) 15:30 -%0,1 Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (y/y) (Tem) 15:30 %1,7 Düşük
USD İşsizlik Oranı (Tem) 15:30 %9,5 Yüksek
USD Özel Sektör İstihdamı Değişimi (Tem) 15:30 83K Düşük
USD Tarım Dışı İstihdam (Tem) 15:30 -125K Yüksek
CAD Ivey PMI Endeksi (Tem) 17:00 58,9 Düşük
USD Tüketici Kredileri (Haz) 22:00 -$9,1Mlyr DüşükŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
her dakika irtifa kaybı devam ediyor olması diğer vadeyi ucuza kapatmak için bahaneli operasyon devam edecekmiş gibi devam ediyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum