Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Değerli dostlar
Garanti kademeleri boş
her 2 yönede sert hareet gelebilir
Ama % 51 hareket aşağıya doğru gibi
Şayet aşağıya sert hareet gelecekse
önce bir yukaru yaparlar
Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Değerli dostlar
Garanti kademeleri boş
her 2 yönede sert hareet gelebilir
Ama % 51 hareket aşağıya doğru gibi
Şayet aşağıya sert hareet gelecekse
önce bir yukaru yaparlar
Yatay ve kağıt takası(otomotiv,cam,enerji,sigorta) ile 63 leri öperiz diyorum.:081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Değerli dostlar
şuana kadar oluşan işlemler
Henüz ciddi bir realizsyon başlamış diyemeyiz
evet piyasa aşağıya doğru ama
henuz ciddi bir satış dalgası yok
Yorum