Fdow'un gevşemesine tınmıyoruz bile
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdi tınladıkyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFdow'un gevşemesine tınmıyoruz bileKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bu ayın başından itibaren
pasta
Aslında PY long dami diyede sorgulamak lazım
Çünkü bu tarihten once ki işlemlerin önemli kısmı karşılıklı işlem

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
16:00 - ABD mayıs ayı net sermaye hareketleri
16:55 - ABD temmuz ayı Michigan Ünv. güven endeksiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15 dklık dandik sattaŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73550 hem destek hem stop bölgesiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
DANDİK 5-10-15-20 satta KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
73125 dİnlenme bÖlgesİŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Ben yazarken vermişleryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaranti 7.45 yıkıldı
yine voba vermediler
Maallah
kirkbinkerre maşallah
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum