pala beni kırmadı ama benim istediğim kadarda gönlümü almadı.pala canın sağ olsun çıtırla aldattın beni.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala beni kırmadı ama benim istediğim kadarda gönlümü almadı.pala canın sağ olsun çıtırla aldattın beni.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Slmmmmm.
Abiler selamlar olsun.....
Ben tatildeyken malı götürmüş bol bol kar etmişsinizdir inşallah.......
Tüm kullanıcıları saygı ve sevgi ile selamlıyorum.... :081:
cayy
Olumsuz bir durum yoktur inşallah ????... ( Küsüp Ayrılan Yada Kavga Edip Ayrılan !!!!!.... )
Tekrar görüşüp on-line olabilmek dileği ile hoşçakalın ...............
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
hoşgeldin.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiler selamlar olsun.....
Ben tatildeyken malı götürmüş bol bol kar etmişsinizdir inşallah.......
Tüm kullanıcıları saygı ve sevgi ile selamlıyorum.... :081:
cayy
Olumsuz bir durum yoktur inşallah ????... ( Küsüp Ayrılan Yada Kavga Edip Ayrılan !!!!!.... )
Tekrar görüşüp on-line olabilmek dileği ile hoşçakalın ...............
Yorum
-
yeni zirve..
[QUOTE=yemekçi;279447]FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi 28.087.360[/QUOTE]
k26k26k26FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi 28.087.360
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh be, 9 puan için beni kırdı namıssız.
10.366.72 +%0.04
74300 ü yarın görür müyüz hocam, sen onu söyle.
bugünden alacağım var da..
düyuna kalmasın derim!
Yorum
-
abi, 74.300 yarın görülür, sen onu merak etme.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
74300 ü yarın görür müyüz hocam, sen onu söyle.
bugünden alacağım var da..
düyuna kalmasın derim!
Yorum
-
Bi Ahtapot Paul,bir de sen.k12k12k12FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi benden size iyi bir haber daha.
dow artı kapatma ihtimali %90Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum