para girişi 16.822.210
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yükselişin sağlıklı olması için bence iyi bile oldu;)serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster800 tutacaktı da buraya kadar niye geldiler ki..
Bi aklım ermedi gitti şu borsaya!
Yorum
-
58000 e gelmiş endekste TCELL in haline bakınız ihlas vari davranıyor.bu yükseliş bankalrın dışında hikaye buda sadece vadeliye yarıyor.biz yükseliyoruzdan söz etmek bu şartlarda mantıksız.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Allah utandırmasın, full long devam edeceğim. Yarın sabah yola çıkıyorum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi devamlı artmakta
çok enteresan bir durum
Yorum
-
Şimdi bi de 100 ve üzeri lazım!serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 d. 74000 önemliydi.
değdi ama döndü!
Yorum
-
Hareket güdük kaldı.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi bi de 100 ve üzeri lazım!
Tam da en datlı yerinde bıraktılar.
iyi akşamlar..
Yorum
Yorum