200 üstüne atmalı ve orda durmalıyız
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Son 10 dakkaik pasta
Bu alışa rağmen 200 geçilmedi
Hayret mi diyelim
yoksa bir capanoğlu mu var..?????

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
pala resman kedi-fare oynuyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Hocam ben stoplosu koymuş beklemedeyimtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala resman kedi-fare oynuyor.
tahmınım stop olacağım
fakat bu akşam dow ok iyi kapayabilir
grafik olumlu duruyor
beklemeye devamKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
17:00 - ABD temmuz ayı IBD/TIPP ekonomik iyimserlikŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
altın yükseliyor buda endeks için düzeltme demektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum