50 puanı beğenmeyip, 175 den stop ve long. olmadı bu sefer, papaz pilav yemedi...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
güzelim shortlarımı 100 puan zararla kapattım ya ona yanarım:ka24:serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok yukarı gidecekse..önce bi çok aşağı gelir, sonra mı gider.
Yok çok aşağı gidecekse.. önce bi çok yukarı yapıp sonra mı iner.

Gel de işlem yap.
Ya da yapma!
Yorum
-
Habu .................. aynı oyle yapilerserdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok yukarı gidecekse..önce bi çok aşağı gelir, sonra mı gider.
Yok çok aşağı gidecekse.. önce bi çok yukarı yapıp sonra mı iner.

Gel de işlem yap.
Ya da yapma!Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
1 dolar bile etmeyen garanı nasılda bu fiyatlardan alıp satıyorlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gelmez AÇP kalmadıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum