Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

pozisyon full long, akşam Güllüde geyiğe devam.

iyi akşamlar dostlar...

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

para girişi 8.044.794

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

sayın karınca06 sizi görmek ne güzel gerçekten merak etmeye başlamıştım.hoş geldin.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayın karınca06 sizi görmek ne güzel gerçekten merak etmeye başlamıştım.hoş geldin.

sn taka devamlı buradayım sanırım yazılarım gözden kactı.....

tesekkur ederım ılgınız için.......

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

s.a boğalar, dow dağıtmış, böyle dansözlük olmaz ki, değil mi?

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

fikret bey adı üstünde DANSÖZ iyi kıvırsınki oyun coşsun dolarlar havada uçuşsun.kolaymı 13 tirilyonu yutmak.adam aptalmıki herkesi sırtında taşısın.kıvıra kıvıra gidecek gideceği yere kadar.bizede peşine takılmak düşer.neden OSC leri kullanıyoruz.adam kıvırdıkça sistemde kıvıracakki coşkuyla paralar cebe yakışsın.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

fikret bey adı üstünde DANSÖZ iyi kıvırsınki oyun coşsun dolarlar havada uçuşsun.kolaymı 13 tirilyonu yutmak.adam aptalmıki herkesi sırtında taşısın.kıvıra kıvıra gidecek gideceği yere kadar.bizede peşine takılmak düşer.neden OSC leri kullanıyoruz.adam kıvırdıkça sistemde kıvıracakki coşkuyla paralar cebe yakışsın.
                diğer tarafta hesabını görmem gereken bir grup var, her fırsatta bana laf giydirmeye çalışan, çok bilmiş ayu bozuntuları diyelim.

onlar yarın stoplarını çalıştırsın da ya da MC girsin de ebelerininkini görsünler.

yaşasın Dow

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

iyi geceler dostlar para grafiğini güncelleyelim..*5.07 en son veri...

günlükler dünden bu yana 55.772 den al vermiş. oluşan hacimle teyit etmiş..55.857 orta vade longlar için stop..yeni ralli hayırlı olsun dermiyiz acaba??

Cubuklar kalın yeşil yakmış..iki gündür yorumu belli bu günkü kapanış fiyatı üzerinde bir rakam yarın görülecek..bu çubuklar anihareket olmadığı takdirde 17.00 dan sonra daha netlik kazanmakta

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

sevgili EFE, teşekkür ederim kendi adıma, bu saatte bile dost meclisine bir katkı olsun diye grafik yollamanızı takdir ettim.

dostluk böyle birşey, gece bile dostları için araştırıp, çalışıp birşeyler üretmek.

Allah razı olsun.

Sabah erken bir randevum var, seans başlamadan geri dönmem lazım.

onun için de uyumam lazım.

İyi geceler dilerim...

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

günaydın dostlar.

sabah dükkanı ben açayım, bereketli olur inşallah...

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

73450 den realizasyon yaptım. flat

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

günaydın dostlar.fikret bey hayrını görün şimdi bu bölgenin korunup korunamıyacağına bakmak gerekir.tam nokta atışı yapmışsınız.tebrikler.

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sevgili EFE, teşekkür ederim kendi adıma, bu saatte bile dost meclisine bir katkı olsun diye grafik yollamanızı takdir ettim.

..
                            sağolasın fikret abi..işin açıkçası inanılmaz bir yoğunluk içindeyim..gece geç saatte geliyorum..sabah erken devam..bu eylül ayına kadar böyle gidecek sanırım.ama güvenilirliğine inandığım grafikleri paylaşmak istiyorum genede..gündüz meclis size emanet gece bize
                            Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

DÜN İŞARETLEDİĞİMİZ SENERYO BUGÜN GERÇEK OLDU:

Yorum

• FNT
                                KARAKARTAL
                                • 29 Mart 2008
                                • 4754

günaydın dostlar.fikret bey hayrını görün şimdi bu bölgenin korunup korunamıyacağına bakmak gerekir.tam nokta atışı yapmışsınız.tebrikler.
                                450 den short yapıp, 300 den reverse longum. 475 tekrar flat olacağım. 15.30 ABD haftalık işsizlik maaşı başvuruları bugün çok önemli.

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sağolasın fikret abi..işin açıkçası inanılmaz bir yoğunluk içindeyim..gece geç saatte geliyorum..sabah erken devam..bu eylül ayına kadar böyle gidecek sanırım.ama güvenilirliğine inandığım grafikleri paylaşmak istiyorum genede..gündüz meclis size emanet gece bize
                                kolay gelsin dostum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information