Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın karınca06 sizi görmek ne güzel gerçekten merak etmeye başlamıştım.hoş geldin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
fikret bey adı üstünde DANSÖZ iyi kıvırsınki oyun coşsun dolarlar havada uçuşsun.kolaymı 13 tirilyonu yutmak.adam aptalmıki herkesi sırtında taşısın.kıvıra kıvıra gidecek gideceği yere kadar.bizede peşine takılmak düşer.neden OSC leri kullanıyoruz.adam kıvırdıkça sistemde kıvıracakki coşkuyla paralar cebe yakışsın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
iyi geceler dostlar para grafiğini güncelleyelim..*5.07 en son veri...
günlükler dünden bu yana 55.772 den al vermiş. oluşan hacimle teyit etmiş..55.857 orta vade longlar için stop..yeni ralli hayırlı olsun dermiyiz acaba??
Cubuklar kalın yeşil yakmış..iki gündür yorumu belli bu günkü kapanış fiyatı üzerinde bir rakam yarın görülecek..bu çubuklar anihareket olmadığı takdirde 17.00 dan sonra daha netlik kazanmakta
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
günaydın dostlar.fikret bey hayrını görün şimdi bu bölgenin korunup korunamıyacağına bakmak gerekir.tam nokta atışı yapmışsınız.tebrikler.
sevgili EFE, teşekkür ederim kendi adıma, bu saatte bile dost meclisine bir katkı olsun diye grafik yollamanızı takdir ettim.
..
sağolasın fikret abi..işin açıkçası inanılmaz bir yoğunluk içindeyim..gece geç saatte geliyorum..sabah erken devam..bu eylül ayına kadar böyle gidecek sanırım.ama güvenilirliğine inandığım grafikleri paylaşmak istiyorum genede..gündüz meclis size emanet gece bize
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
sağolasın fikret abi..işin açıkçası inanılmaz bir yoğunluk içindeyim..gece geç saatte geliyorum..sabah erken devam..bu eylül ayına kadar böyle gidecek sanırım.ama güvenilirliğine inandığım grafikleri paylaşmak istiyorum genede..gündüz meclis size emanet gece bize
Yorum