son sortiye uçuyorlar, umarım yanılmam.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fikret bey anaysa işi benim işim değil sice bu ne anlama gelir.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRaportor, yasalasma sureci tamamlanmadigi icin anayasa paketi iptal basvurusunun reddini istedi - cnn turk
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
çok açık, raportör Anayasa mahkemesine açılan iptal başvurusunun yersiz olduğunu söylüyor, ancak AYM toplanıp bunu da değerlendireceklerdir. Rapor doğrultusunda karar çıkarsa mahkemeden, referandum yapılıp Anayasa değişikliği yürürlüğe girdikten sonra, CHP tekrar dava açmaya gidecek.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret bey anaysa işi benim işim değil sice bu ne anlama gelir.
Anayasa Mahkemesinin görüşünü beklemek lazım.
Yorum
-
Geldum hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan baba, geldin mi yuvaya?
izlemedeyim
sen şorta geçmişsunKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
hoşgeldin.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeldum hocam
izlemedeyim
sen şorta geçmişsun
görünüm öyle gerektirdi dostum, mayoları çektik

5 lik bolinger aşağı yarıldı, sırada 15, 30 ve 60 var.
60'lık 69.500 orta band.
oraya kadar bekleyrum.
Yorum
-
IMKB100
<<IMKB.jpg>>
İlk seansı 55962 seviyesinden kapatan endeks önceki kapanışına göre %0,60 değer kazandı. Günlük indikatörlerin yükselişe destek verdiğini görüyoruz. Pozitif görünümün devamı ile birlikte endeste ilk hedefin 56500 direnci olması beklenebilir. Geri çekilmelerde ise 55700 ve 55175 seviyeleri destek olacaktır. 55175 seviyesi altına inilmesi halinde ise teknik görünüm negatif olacağından bu seviyeye dikkat etmek gerekir.
ıÜüDestek : 55700 - 55175
Direnç : 56500 - 57800
VOB30
Önceki kapanışına göre yaklaşık 400 puan değer kazanan VOB30 kontratlarında cuma günü oluşan pozitif görünüm devam ediyor. 70625 direnç seviyesinin yukarı geçilmeye çalışılırken kısa vadeli ortalamaların üzerinde olması ve indikatörlerin de pozitif bölgede olmasıyla 71375 direnci hedef haline geliyor. Ancak 69500 altında görünüm negatife döneceğinden long pozisyonlar için stoploss noktası olarak kullanılabilir.
ıÜüDestek : 69675- 68175
Direnç : 70625 - 71375
Murat Öndaş
Delta Menkul Değerler A.Ş
Vadeli İşlemler Bölümü
benim beklentimi yazmış amcam stop olarak.
demek ki iyi gidiyorum.
Yorum

Yorum