en azından dakikalıklar long diyor
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
teknik şu an için pazitif uyumsuzlukta
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
biri birşey mi dedi?serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergri bölge..
875 geçilmeden.. cık!
Yorum
-
Abd'de kesinlesmemis konut satislari aciklanacak
abd'de tsi 17:00'da temmuz ayi kesinlesmemis konut satislari verisi aciklanacak.
Buna gore bir onceki ay yuzde 6 oraninda artan satislarin temmuz ayinda yuzde 13
oraninda azalmasi bekleniyor.
-matriks-
Yorum
-
-
para 8 +7.297ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum