Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Abiler burası vobcu yuvası evet ama hepinizin illaaki spotla da ilgisi vardır.
Ben son yükselişte spotta pek kar eden görmedim. Ancak bankacılar.Hatta hala zarar yazanlar mı dersin ya da 53600 lerdeki seviyelerinde bekleyenler mi dersin...
Bu oyunun iyice cılkı çıktı. Hele bugünkü yükseliş tam komediydi. Dow kıvranıyor ama biz ayrıştıkça ayrışıyoruz. Ben buna inanmam.
Ayrışmamız için önce hafif sallantı olmasını beklerim. öyle 3-5 gün yukarı giderek ayrışma mı olurmuş!!!
Ya bu dow çok sert bir çıkışa başlayıp aramızdaki farkı kapatacak ya da bizi mıknatıs gibi yanına çekecek.
Bir de düşündüm de bu borsayı kaç yıldır izlerim ama hergün illaaki kritik bir yerden kapanır. Adamı pozisyon almazsa da alsa da kanser ediyor.
Herkese bol kazançlar...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
ayrışırız. alışık olmadığı durumda abd biz ise alışık olduğumuz durumdayız. Tamam kötüye giden şeyler var ama abd den iyi olduğumuz kesin
Evet biz daha iyiyiz haklısın ama bizim endekste bu arada tekrar 53600 lere gelmiş olsaydı çok şaşırtıcı olmazdı.
Böyle kısa süreli ayrışma benim canımı sıkıyor, ürkütüyor açıkcası.
Özellikle bizimki bugün direkt yukarıdan açınca normalde kağıt almak içi kıpır kıpır olan beni bile zerre inandıramadı.
Bu arada bu dow böyle kaparsa ve futurelar toparlamazsa yarın yine milleti gerecekler gibi.
Yanlış bilgi vermiyeyim ama 5 temmuz'da dow kapalı olabilir. Aklınızda olsun
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Düşüşde hala hacim yok..biri bana anlatsın kütfen hem tahvil düşüyor hemde hacimin Ho su..yakında hareket olacak hemde çok sert..YÖN??..55.945 üzeri long
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum