ihlasın kağıtları ralliye hazırlanıyor gibi geldi bana...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günün iğnesi:
75 puanla bi şey olmaz.. diyerek..duyguya doğru iteklemenin cezası.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster225 üstü daha güzel olur ama.. 150 ve üstüne uzun iyidir geceye der benim sistem.
Sisteme duygu kattığında duygusal bir sistem olur.
Yani..olmaz.
Olmaması bi yana.. ortada b planı c planı da kalmaz.. dağılır gidersin.
Bugün işim yoğundu, pek bakamadım.
bakacak bi manzara da yok zaten ortada.
İlk rakam 69675.. sonra 69950 geçilmeden yükseliş söz konusu değil.
Şu anki verilere göre..
Yorum
-
Dost meclisinin çoğu sanırım aynı durumdaserdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75 puanla bi şey olmaz.. diyerek..duyguya doğru iteklemenin cezası.
Sisteme duygu kattığında duygusal bir sistem olur.
Yani..olmaz.
Olmaması bi yana.. ortada b planı c planı da kalmaz.. dağılır gidersin.
Bugün işim yoğundu, pek bakamadım.
bakacak bi manzara da yok zaten ortada.
İlk rakam 69675.. sonra 69950 geçilmeden yükseliş söz konusu değil.
Şu anki verilere göre..
Evet durum vehametini korumakta
fakat dow da önemli desteklerde
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
9830 yi test etmesi gerekiyordu dow, onu yaptı...
sabaha futureler + olur epeyce, sorun yok.....
yapmazsa durum yaşhhhhh.......
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
fdow ne olursa olsun, bizim havamız yerinde olsun.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9830 yi test etmesi gerekiyordu dow, onu yaptı...
sabaha futureler + olur epeyce, sorun yok.....
yapmazsa durum yaşhhhhh.......
ayrışma yakındır...
Yorum
-
dostlar para girş çıkışını güncelleyebilirmiyiz..cuma-pazartesi-salı günleri eksikEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler dostlar ..gün içi hiç bilgisayar açamadım..bu arada grafiği güncelleyelim..cuma ve pazartesi para giriş çıkışı nasıl oldu acaba
Sn yemekci sizde olmayınca gün içi sesizleşiyor..ben gene bu aralar yoğun olduğumdan gün içi açamıyorumyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar burası hepten sessizleşti
Fnt hoca aradan pasta koymasa yazan yok
boyle zaanlarda yazmak lazım
ben yazayım
dow da önemli desteklere gelmiş bulunuyoruz
Günlüklerde sat vermiş olsada..hacimin düşüşü desteklemediğini söyleyebilirim..piyasa yön arıyor..flat kalıyorum vade sonuna kadar..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
İMKB100 ilk 8 kurum ..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara giriş çıkışını kaç kurum alıyorsunuz? kurum filtresi kullanıyor musunuz? ben verebilirim her akşam.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
tamam dostum, yarından itibaren yazarım.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİMKB100 ilk 8 kurum ..
iyi geceler...
Yorum

Yorum