iki vade bir yerde eşitlenecek ama nerede ne zaman bugünmü yarınmı?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
garan satış yerken bu borsa neden yukarda?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yarın hazıran vade sonutaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki vade bir yerde eşitlenecek ama nerede ne zaman bugünmü yarınmı?
Hazıran vade kontratları akşama kadar kendi kapayan kapayacak
kapamayan uzlaşmayla kapanacak
yoksa vade eşitlenmesi diye bişe yok
Fiyat olarak piyasa eşitleyebilir o ayrıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ben piyasanın eşitlemesini kastetdim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın hazıran vade sonu
Hazıran vade kontratları akşama kadar kendi kapayan kapayacak
kapamayan uzlaşmayla kapanacak
yoksa vade eşitlenmesi diye bişe yok
Fiyat olarak piyasa eşitleyebilir o ayrıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Az evvel ağustos vadede yapılan bir işlem
terside hazıran vadede yapıldı
3.000 kontrat teb satti İşyat aldı
Hazıran vadede de iş sattı teb aldı
aslında ikiside aynı kişi ve karşılıklı işlem
neredeyse tüm vob kontratlarının yarısı boyle
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hasan'ım erken gittin, tüm memleket aynı durumda, her tarafı sel götürüyor, bu gün açtı hava Anadolu yakasında...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu mubarek bizim memleketette güneşi bulmak
yazın bile zor
Acele gel, D10 yapacağız....
bende 9-10 temmuz gibi, şimdi senin olduğun yerlerde olacağım...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
bugünkü verileri ve saatleini bilen varmı?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Hazine
İhalesi : 11 ay vadeli Hazine Bonosu ihracı (Haz, 8 2011) TSİ 13:00 Düşük
ABD
S&P/Case-Schiller Konut Fiyat Endeksi : Nis TSİ 16:00 Yüksek 143.4 144.3
ABD
S&P/Case-Schiller Bileşik-20 yıl/yıl : Nis TSİ 16:00 Yüksek 2.3% 3.5%
ABD Conference Board Tüketici Güveni : Haz TSİ 17:00 Yüksek 63.3 63.0 62.9
Yorum

Yorum