dost meclisi bu net olarak anlaşılıyorki ky sıkıştırma kurumları kullanarak nasıl yapıldığını iki güne bakan net anlar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Önce herkese merhaba demek istiyorum. Bir süredir forumu acemi olarak sessiz takip ediyordum..çok değerli yorum yapan arkadaşların olduğunu gördüm ve üye oldum.... dediğim gibi acemiyim ve buradaki değerli arkadaşlardan bir şeyler öğreneceğiz inşalllah... şimdiden herkese teşekkür ederim.
sn fnt dedektör listesini ara ara verebilir misiniz? yada nereden bakabiliyoruz... teşekkürler....
Yorum
-
matrik, imkb analizleri>dedektördünyaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnce herkese merhaba demek istiyorum. Bir süredir forumu acemi olarak sessiz takip ediyordum..çok değerli yorum yapan arkadaşların olduğunu gördüm ve üye oldum.... dediğim gibi acemiyim ve buradaki değerli arkadaşlardan bir şeyler öğreneceğiz inşalllah... şimdiden herkese teşekkür ederim.
sn fnt dedektör listesini ara ara verebilir misiniz? yada nereden bakabiliyoruz... teşekkürler....
çalışmıyorsa 02123566400 arayıp açtırmanız lazım
Yorum
-
''otomotivin devleri'' uretime ara veriyor
tofas ve oyak renault, temmuz ayindan itibaren
bakim-onarim ve yillik izinler nedeniyle degisik surelerle uretimlerini
durduracak.
Aa muhabirinin aldigi bilgiye gore, bursa organize sanayi bolgesi'nde
(osb) kurulu oyak renault'da calisan 4 bin 610 isci, 26 temmuz-23 agustos
tarihleri arasinda uretim yapmayacak.
Bu surecte, bakim-onarim bolumunde gorevli belli sayidaki personel,
calismalarini surdurecek.
''fluence'', ''symbol'', 3 ve 5 kapili ''clio'' ve ''clio grand tour''
ureten oyak renault, uc vardiyali calisma sistemini surduruyor.
Oyak renault, yilda 360 bin, dakikada bir arac uretme kapasitesine
sahip.
-tofas-
hafif ticari arac segmentindeki ''doblo''nun yani sira peugeot ve citroen
markalarini bunyesinde barindiran fransiz psa grubu ve fiat icin ''mini cargo''
ile ''linea'' ve ''albea'' ureten tofas'ta ise 5 bin 600 isci, 26 temmuz-16
agustos tarihleri arasinda yillik izin yapacak.
Bakim-onarim icin yaklasik bin personel ise calismayi surdurecek.
Halen bazi birimlerde cift bazi birimlerde de uc vardiya uretimine
surduren tofas, 400 bin adet/yil uretim kapasitesine sahip bulunuyor.
Otomotiv sanayi icin dizel enjeksiyon sistemleri ureten bosch sanayi ve
ticaret as de ise uretim durmayacak.
Halen 3 vardiyali sistemle 4 bin 500 iscinin calistigi fabrikada, belli
sayida ve gruplar halinde iscilere izinlerinin kullandirilmasina baslandi.
-aa-
..
Yorum
-
tünaydın dostlar geceden flat olduğum için tekkeyi yeni açtım..öğleden sonra 300-400 puan alıp haftayı kapatırsak ne ala..izleyelim bakalım
Hoş geldiniz katılımınız daim olması dileğiyle..dünyaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnce herkese merhaba demek istiyorum. Bir süredir forumu acemi olarak sessiz takip ediyordum..çok değerli yorum yapan arkadaşların olduğunu gördüm ve üye oldum.... dediğim gibi acemiyim ve buradaki değerli arkadaşlardan bir şeyler öğreneceğiz inşalllah... şimdiden herkese teşekkür ederim.
sn fnt dedektör listesini ara ara verebilir misiniz? yada nereden bakabiliyoruz... teşekkürler....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum