Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn taka culexin bandları her zaman iyi çalışır...70.300 üzeri 70.825 hedeftir benim için..ancak para grafiğine göre çubuk rengini kırmızı bekleneceğide kulağımıza küpe olarak kalsın..para girişi ne durumda acaba???
    vob dün kap>>70.575
    Dostlar bu mesajı yazdığımda longları 70.500 civarından içimden kapayayım çünkü bugün ne olursa olsun çubuk rengi kırmızı olacak demiştim..velakin dediğimi yapmadım..70.300 dn kapadım..1.20 işamb dedim ve almadığım gibi ..geceye long cesaret edemedim.aynen ..ama longcuların doğru karar verdiğini düşünüyorum....

Ve..paragrafiğinin ertesi gün tahmininde hala güvenilirliğini koruduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz??...(İMKB 9 puan daha düşük kapatsa çubuk kırmızı olacaktı)
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pra 8 kurum -7.148
      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• bogazici77
        .............
        • 11 Temmuz 2009
        • 1920

bu dow da yetti artık ya
        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bu dow da yetti artık ya
          10.310-10.310-10.310

bu rakam üzerinde 2 kapanış şart dostlar

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

kapayana kadar canımıza okuyacaklar.yarın yine aşağı gap yemeyelim de pöffff
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

10250 civarı bir kapanış olmazsa yarın imkb ne hale gelir düşünmek dahi istemiyorum.flat kaldığıma şu an üzüleyimmi sevineyimmi onuda bilemiyorum.şunuda belirteyim saatlik10183 de bir desteğimiz var bu destek çalışabilir.çalışırsa dow ve imkb yarın uzun yeşil çubuk kapanışıda yapabilir.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

yok anam yok bunun çıkmya niyeti yok

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

bu işin tek bir açıklaması var global şebeke ortak hareket ediyor ve bu duruma dur diyebilecek hiçbir güçte göremiyorum.bu işin tek bir yolu var bir zamanlar hongkok borsasında dönen dolabın farkına varan hongkok hükümeti çete ne satarsa almış ve sonunda çete açığa düşünce hükümete boyun eğip olayı çözmüşler.yanı hangi güç güçlüyse patron o oluyor.gerisi keriz hikayesi.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
                    Bağımlı
                    • 12 Mart 2009
                    • 1356

Günaydın..
                    Abiler akşam yazamadım bende aynen Long devam , hatta üstüne az miktarda dip seviyelerden ilave elım yapıp 70,550 olan ortalamayı 70.2xx lere çekmişim....

Kötü bir açılış am aiyi bir kapanış Umuyorum ve İnanıyorum !!!...
                    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

dost meclisine günaydın.pivot sistemini bugünde izleyelim bakalım.
                      Pivot Sistem 25.06.2010 00:44:07
                      ENDEKS
                      1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç
                      56 431 56 919 57 462
                      PİVOT
                      55 888
                      1.Destek 2.Destek 3.Destek
                      55 400 54 857 54 369
                      VOB / Endeks 30
                      1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç
                      71 050 71 600 72 300
                      PİVOT
                      70 350
                      1.Destek 2.Destek 3.Destek
                      69 800 69 150 68 600

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

vadelide destek 20 dklık periyotta bulmuş.

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

günaydın dostlar

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

sayın pala dün 12000 kontrat sat bugün almaya kalk hoyrola ne işşşşşşş.

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

günaydın daha yeni pc açtım ..
                              Tüm dünya düşerken biz neden yukarı yapıyoruz......
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Ne oldu bitti dündne beri takip edemedim de...
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information