gördüğüm kadarıyla baktığım sitelerde ky long olmuş dünden.buda palayı zorladığı için açılış yarım iştahlı oldu.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bu sistemi bugün takip ediniz.
ENDEKS
1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç
56 495 57 235 57 673
PİVOT
56 058
1.Destek 2.Destek 3.Destek
55 318 54 880 54 140
VOB / Endeks 30
1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç
71 075 71 750 72 075
PİVOT
70 750
1.Destek 2.Destek 3.Destek
70 075 69 750 69 075ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu grafta izlenmeli
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
..............culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
orta bant:70825-70225
dış bant:71100-70000Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum