tcell acayip sabır isteyen bir kağıt. Geçmişte almıştım ben sonra sıkılıp satmıştım. Çok bekleten senedi sevmiyimmm. Düşüşlerde can kurtarıcı olur ama sağlıklı çıkışlarda kolay kolay para kazandırmaz. 8,55 bence satmak isteyen için iyi 8,60 yukarı alımlarla geçilirse burnunu yukarı kaldırır.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
72450 yukarı trend için çoookkkk önemli sarma hoş olmaz.72075 long stop bölgesi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
fdow ve dow 10500 de kaldığığı sürecede düşüş gecikecekdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73.800 hedef olmak üzere 71.600 bence destek noktası. Endeks çıkacaksa öğleden sonra çıkacak. Sabahtan oluşturulan küçük gap doldurulmuş çıkışın sağlıklı olması için bu gap'ın dolması gerekiyordu bence.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Bütün kurşunlar atıldı yaniYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKALAN PARAMIDA MRBYO YATIRIYORUM. 1,06 dan alım vereceğim.
Hayırlısı bakalım...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
56.700 aşağı kırılırsa 56.300'ler görülebilir ama sanmıyorum. Bunun gerçekleşmesi için dolarında yukarı dönmesi gerek. Dolarda düşüşte şu saatlerde.
atıldıda endekse bağımlı kağıtlardan yavaş yavaş çıkıyorum. Mesela garanı 6,60 dan almışım. 7,25 den sattım yarısını yani 5,95 e düşünceye kadar zararım olmaz garanda ama benim zarar kesim 7 lira.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
vobda 1 dkda 72000-72600 işlemini açıklacak varmı bu nasıl bir stop veya teknikdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vob nasıl birşey ya borsaya göre kazancı daha mı iyi. Eğer öyleyse köşe olmalısınız dostlar.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
valla az bi öd vardı oda bitti.bereket karlı işlem olsa da tesadüf.olmaz böylesi detirtecek bir işlem geçti kare yatırımdan.bu işin bir açıklaması olmalı yoksa gap doldurma işlemi böylemi yapılmak istendi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Altının çok değerli olması birde bdı endeksi haricinde herşey düzgün ama bu ikisi canımı sıkıyor. ilerleyen zamanda ikiside terse dönmezse kötü olacak.
altının artık düşmesi gerek
bdı nın artık çıkması gerek.
Ya dolar değer kazanacak ya altın değer kaybedecek kendiliğinden.
dolar değer kazanırsa otomatikman düşer ama onsu 1265 korkutucu doğrusu.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
15.30 da hazırlamıştım ama siteye yine giremedim. bu giriş problemi sadece bende mi oluyor.
şimdi veriyorum hazırladığımı.
size birşey göstermek istedim.
Neyse grafik ilginç biri mrbyo da dalga geçiyor 1 tane 1 tane satıyor çakal.
sağ üstte ise x100 grafiği kırmızı çizgiyi takip ediyorum. o çizgiye değmemiz gerek. ama endeks kaç gündür değemedi. Ya sert bir çıkış yapmamız lazım ya da sert bir şekilde oraya değmemiz aşağıda risk çok yüksek. Dolar daki düşüş borsadaki düşüşü desteklemiyor. Borsa yukarı dönmeli diyor dolar düşüşle tamamlarsa.
endekste görelen yatay s harfine benzeyen iki indikatörün de aşağı değmesi gerek. bu da düşüşle mümkün.
toplu analiz nasıl ama :-)

Uploaded with ImageShack.usPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum