FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
son bir tur daha aşağı değersek short kıyımı için palaya faydalı olur diye düşünüyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob falı Dik yeşil yapmış..yarın bugünkü kapanış üzerinde bir rakam görüleceğini tahmin eder..

Yaw bu fal çubukları fena değil dostlar isabet oranı yüksek...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
71350 civarı aşağı vurmadan pala yukkarı giderse kendi gol yer.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dost meclisi yazıyor çiziyorum ama bazı işlerimden dolayı hala flatta kalmak zorunda kaldım.yani flatım.ama 71350 de beklemedeyim elim tuşta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eyvallah abi.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun hocam!
stres bitti,
p.tesi toplantı var, akşama kadar sürer, longları bozmadan gitmeyi düşünüyorum...
Yorum
-
en güzeli hafta sonuna flat abi..iyi tatillerserdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftayı kapatıyorum.
Şimdiden iyi hafta sonları..
bugün mecburcu flatız..trend yok..pazartesi ne yöne gidecekse tersine bugün kapanış yaparlar..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdost meclisi yazıyor çiziyorum ama bazı işlerimden dolayı hala flatta kalmak zorunda kaldım.yani flatım.ama 71350 de beklemedeyim elim tuşta.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
beni tedirgin eden aşağıdaki görüntü sıra yakın gezmesi,bir türlü kırmızının geçilememesi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pala çok geç kaldın benide flat bıraktın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
LONG oğlu LONG ama DOLAR'da.....
1,5580'den Uzun pozisyon açtım ve yüksek oranda ..
Kimi dinledim derseniz Murat DOGANAY abi dolar spot da 1,4540'a gelir ve yukarı döner tarzında yazısını okumuştum ve bu sabah onu takip ediyordum dediği oldu bende Uzun pozisyon açtım yüklü miktarda Abiler...
Tavsiyesi olan varmı?....
Son dakikalarda pozisyon azaltabilirim !!!... Nede olsa Tırsıyorummmm......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum