kandiliniz mubarek olsun....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
bütün dostların ve meclisimizin kandili mübarek olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
x100; 57.300 üzeri kapanışlar (3 gün üst üste yaparsa) yaparsa çok iyi olur. 55.200 destek noktam olarak yükselmiş durumda. Bu noktaya yakın bir yere gelip yukarı fırlama yapabilir.
55.000 altı 3 kapanış sat kurtul.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Bence x100 56.000 altına gelmezse çok iyi olur tıkır tıkır işliyor demek o zaman herşeyPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Tüm dostların regaip kandili mübarek olsun..
sn yemekci paylaşım için teşekkürler..
Dostlar grafiğe paranın momentumu eklenmiştir(xu100 değil)..bir dönem takip edelim..
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum