bear bull tam aradığım şeyi bana verdin allah razı olsun. bir grafik yapıp siteye yapıştırayım bakalım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2005/2010 arasında para giriş çıkış grafiğini verebilecek olan var mı arkadaşlar... Bence bu çok önemli de...
Daha önceki sayflarda verilmiş bu şekilde.
Efe gelip mesajını görünce yeniler grafiği.
Hazırda yok PGC grafiğini takip etmiyorumYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler bear bull şimdi bir bakacağım. Alttaki mesaj ile ilgili bir bilgin varsa öyle bir grafik alabilir miyim?
Fazla oluyorum ama
Bu çıkış son tango mu değil mi onu anlamaya çalışacağım onun için lazım.
Matriksteki ise saçma bir grafik zaten anlamsız.

Sn Fnt aynı datalar elinizin altında aslındaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben teşekkür edeyim, benim de işime yarar bu.
PARAGC8 grafiğini açın
sağ klik
veri yönetimi
excele aktar bu kadar.
selamlar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
excelde ufak bir formüle ve akşamları sn Yemekçinin verdiği PGC8 datalarını ilave etmeye bakar,YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbear bull tam aradığım şeyi bana verdin allah razı olsun. bir grafik yapıp siteye yapıştırayım bakalım.
güncel grafiği takip edebilmeniz.
Kolay gelsin.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
toplu grafik çıkardığımdagirişleri topladığımda çokta fazla birşey çıkmıyor ayrıntılar kaybolduğu için.
puan veremedim. Başkalarının bana puan vermesi gerekiyormuş gibi birşey çıktı.
Toplamda belli bir miktar giriş olduktan sonra çıkışlar başlar diye umuyorum. bu toplam tutarları bulacaktımda
:-) Genelde birbirine yakın olur diye düşünüyorum.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
tek tek yapmaya başlamıştım bende..
3 ay bitti bende bitmiştim....
İyi oldu ama sonuç çıkacak mı önemli olan bu inşallah çıkar.
emeğin ve ilgin için gerçekten çok teşekkürler.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
habire giriş olmuş durmadan yükselmiş borsa çokta oransal bir sonuç çıkmıyor.
bu çıkışın son olduğuna inanıyorum ama nasip artık. Bir sonuç elde edemedim doğrus.
Neyse biz yeni eski sistem devam. Trendin bitiş yeri neresi olacak bakalım.
Bu çıkışın geleceği en üst tepe noktası bizim son çıkış yerimiz olabilir gittiği yere kadar beraber giderim artık endeks ile.
Ben en az 10 iş günü daha çıkış bekliyorum destekler kırılmadan tabi. Kırılırsa bende satırım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
barkod gibi olmuş nasıl grafik öyle o... veri aşırı fazla olduğu için öyle çıkar bence.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
çıkış başladığından bu yana 3 trilyon gibi bir giriş olmuş.
İyi de bu kadar parayı nasıl çıkacaklar. Kime çakacaklar o kadar malı.
Neyse bakam.
Zaten hepsini çıkmazlar. Anca aşağı çekip aşağıdan kendileri alır.
mesela şimdi desem ki en geç 2 yıla kadar garan 3 liraya yaklaşır demes herkes bana güler. 2 yıl sonrada bana gülen adam hatırlamaz bu mesajı.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ne uğraşıyoruz yahu. çıkacağız işte ya. ne gerek var ona buna.
En iyisi ben endeks grafiği ile süsleyeyim topiği.
Bu sırada dirençten döndük artık aşağı diye kimse üzülmesin dolar bazlı endeks direnci kırmış durumda.
dowda iyi zaten.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbarkod gibi olmuş nasıl grafik öyle o... veri aşırı fazla olduğu için öyle çıkar bence.
banada çizdirttiniz grafiği en sonunda

Matriksteki 1 gün artı bir gün eksi olduğundan o şekil çıkıyor
Sürekliliği veya toplam alarak gitme şansı olmadığından grafik buzuk yani.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
İşimiz yoksa muhakkak cevap yazarım
Burası bizim aile gibi oldu artık
Zaten sevgili Bear_Bull vermiş
Sevgili Efe de grafiği günceller
Biz Endex 100 bazında para girişi baz alıyoruz
Borsanın tamamını değil
Dolaysıyla
Matriks teki PGC 8 kurumla tam tutmaz
ama genelde aynı sayılırKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
1. kırmızı çizgi çıkışı 30 iş günü sürmüş
2. kırmızı çizgi çıkışı 30 iş günü sürmüş
3. kırmızı çizgi çıkışı 42 iş günü sürmüş
4. kırmızı çizgi çıkışı 35 iş günü sürmüş
5.ve 6. olası kırmızı çizgi çıkışı kaç gün sürer? 30-40 gün arası olması gerek. 30. güne gelindiğinde çıkılması gerek bence.
5. olası kırmızı çizgi 17. güne gelmiş
6. olası kırmızı çizgi daha 8.günde.
Yani 30 günlük çıkış gelmezse benim hesabıma göre bir buçuk yıldır devam eden çıkış trendi benim için sona ermiş demektir. Yeni bir trend kovalamak gerek anlamına gelir.
Aslında birşeyler bana bitti diyor ama neyse teferruat orası milletin kafasını çok karıştırmayayım. Ben şimdilik 30 günlüklere oynuyor 15/20 iş gününde 63.000 olabiliriz diyorum. hADİ tarihte atayım 5.9 temmuz 2010 niye olmasın. ama bakacağız. Hele tam şekillensin. ancak en son çizdiğim kırmızı çizgilerin altında 3 iş günü üst üste kapanış yaparsak o zaman bence yandı ketanhelvam...

Uploaded with ImageShack.usPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Topiğe nöbetçi dikek yahu.
22.00-24.00 nöbeti kimin.
20.00-22.00 nöbetinin ben yemekçinin olduğunu sanıyordum.
askeri usul....
Neyse bugün çok çalıştım borsada fazla kafam karışacak yoksa. Nasılsa az da olsa para kazandıran bir sistemim var. olmayanlar çatlasın :-)Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
endekse daha yeni giriş yapanlar var hisse alıp. Pazartesi mallandım diyor kimi, kimi salı mallandım diyor. Ben 2 haftadır hissedeyim.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum