58000 seviyesinin direnç oluşturması, 1000 puan civarı geri çekilmenin ardıdan eski zirvenin geçilmesi halinde 4000 puan civarı yükseliş beni hiç şaşırtmayacak ve popüler senaryom şimdilik bu.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
herkese iyi geceler. k.kore yeniliyor zaten brezilyaya.
adamın biri onların milli marşları okunurken ağlıyordu.
Birde kırmızı beyaz gördüm ya türkiye maçı gibi izledim.
ama bizimkiler sanmıyorum onlar gibi güzel oynasınlar Brezilyaya karşı. gol yemeden önce çok iyiydi.
görüşmek dileğiyle.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Buradayım Hasan Abi buradayım.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam ne yazalım
Aval aval bakıyoruz
Bizim meçlisten para kazanan çıkmadı ki
yemekleri onun sepetine yıkalım
Volvo da zaten arazı
Düşen trend %80 bitti sayılır.Yarında kapanış yapsın sp ve dow %100 olacak.
Bugün long gitmeyen yada hissede olmayan bundan sonra hiç olmasın

Bundan sonra endeks nereden döner onu hesaplamak lazım
Yorum
-
rica etsem bir büyüğüm olarak benim yerime hesaplarmısın:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBundan sonra endeks nereden döner onu hesaplamak lazım
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Güccüğüm onu ancak pala hesaplar.Biz kafamızı yormayalım ;);)hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrica etsem bir büyüğüm olarak benim yerime hesaplarmısın:081:
Dönüş hissedersek kaçarız
Beni tek huzursuz eden şey haftaya Almanya'ya gidecek olmam
Yorum
-
EVET DOSTLAR
27 nisan da başlayan yatay düşen trend sonlanmıştır,kural gereği üst üste 2 kapanış yapması gereğini yanlış hatırlamışım,
kontrol ettiğimde hem altta ve hem de üstte trend in genel özelliğine uymadığı için kesinlikle yatay düşen trend sonlandı.
Buradan sonra yapılacak olan yeni gelişmekte olan trendin nereye kadar varacağını fiyat ve zaman hedefinde öngörmek
yada en azından alternatifleri ortaya koymamız gerekir,,,,
Yahu Murat Abi benden kopya çekmiş. Ayıp olmasın diye %80 yerine %100 demiş
Not:Şaka elbetde. Murat Abi vallahi de tillahi de süper bir adam.
Yorum
-
hissettiğin anda özel mesaj servisim 24 saat açık murat abi beraber kaçalımVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüccüğüm onu ancak pala hesaplar.Biz kafamızı yormayalım ;);)
Dönüş hissedersek kaçarız
Beni tek huzursuz eden şey haftaya Almanya'ya gidecek olmam

gitmeden önce haber verirsin full short girecem çünkük28*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Hırs yapma Fikret Abi. Vob hırs kaldırmaz. Sen bana bir dürüm ısmarla sinirlerin yatışsın. Ben dürümü yerken sen anlatır ben dinlerim.İçini döker rahatlarsınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah gap da olsa map da olsa,
yarın karda kapatmazsam vobu bırakırım...
Yorum
-
aha da yazdın buraya...............FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah gap da olsa map da olsa,
yarın karda kapatmazsam vobu bırakırım...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
akıl vereceğine, dürüm ısmarla.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHırs yapma Fikret Abi. Vob hırs kaldırmaz. Sen bana bir dürüm ısmarla sinirlerin yatışsın. Ben dürümü yerken sen anlatır ben dinlerim.İçini döker rahatlarsın

de ki,
Fikret abi, Vob dediğin nedir, para dediğin nedir ki,
mühim olan insanlık, ben sana dürüm alayım de, canım sıkılmasın,
zararı da unuturum

Yorum
-
İnanma sen ona saim abi. O öğrencilerini bırakır, erken emekli olur vob'u bırakmazgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha da yazdın buraya...............
Yorum
-
yazdım abi,gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha da yazdın buraya...............
söz veriyorum.
yarın zararla kapatırsam, daha da vobda işlem yapmam.
aha yazın buraya...
Yorum
Yorum