Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İsrail'le yaşanan gemi krizinin izleri silinmeden, bu sefer de İran, Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan iki gemi gönderdi. Gemilerde İran Devrim Muhafızları'nın da bulunduğu tahmin ediliyor.GAZETELER
Bu haber gözden kaçıyor mu? Endişeye gerek duymayalım mı? Cuma gününe gazze açıklarına ulaşacakmış gemiler.
BU haber çok ilgimi çekti. Bir çok şeyi al aşağı edebilir israil umarım bize yaptıklarını irana yapmazlar. ahmedi nejat kendilerine bunu yaptırmaz. israil onlara cesaret edermi o da var.
Biz ekonomik açıdan bakarsak. Savaş nedeni olabilir bu da çok kötü olur.
Rusya'nın destekleyeceği iran'a karşı. Abd destekli israil savaşı çok şeye gebe olur. Tırstım doğrusu.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Alım için dirençler kırılsın diye beklerler direnç kırılır acaba gerçekten kırdık mı derler
Ortalamaları kırmasını beklerler kırılınca acaba geri altına atar mıyız yarın derler
Ertesi gün 2 kademe yukardan açarız
Yola devam ederiz çok çıktı biraz gerilesin öyle alalım derler
Gerilesin diye beklerken daha da yükselir sonra piyasa gerçekten gidiyor diye girerler
Ben de inerim o zman :-p
bir sitede bir arkadaşın yazdığı şu yazıya tamamen katılıyorum.
Ben zamanında almışım onun yazdığına göre.
şu geçilsin bu geçilsin diye bakmamak gerek bence çünkü öyle olunca insan bakar kör oluyor. desteği bulacaksın. mide bulandıracak bir haberde yoksa al gitsin yapacaksın en iyisi.
Ya şu çöküşçüleri gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. borsa iki gün %2 değer kaybetse üst üste hemen ortaya çıkıp vıdı vıdı edilir. Millete korku verilir. Çıkışı görünce kaplumbağa gibi çekilirler evlerine. Ya bırakın piyasa gideceği yönü bilir. İstisnai durumlar ( olağan dışı haberler) dışında endeks her zaman tekniği takip eder. Neyse kalın selametle. son bugünlük.
Yorum