Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgılı arkadaslar,

sevgılı murat abının ayrılmasından sonra sevgılı efe ıle bırlıkte dost meclısını acmaya kararı aldık

sevgılı yemekçi hasan abıde aramıza katıldı...daha sonra volvo,daroka,yorumcu,fnt,mutımar,culex,taka,bear bull

ve adını sayamadıgım dostlarımız meclıse katkıda bulundu kımı zaman kar ettık kımı zaman zarar ama aramızdakı

en önemlı nokta vob kapsamındakı dostlugumuz oldu ve hıcbır zaman başka alanlara kaymadık.....

son zamanlarda göruyorumkı sevgılı moderatörun katkısıyla forum hıc sevmedıgım sıyası konulara kaymaktadır.....

yukarıdakı yazının ortak noktamız vob ıle en kucuk ilişkisi yoktur...sonucta çoğumuz vob da gunluk işlem yapmaktayız..

burada sadece bır forum uyesıyım ve forum yönetımının işine karışamam....

forumda hangı görüş olursa olsun sıyası yorumlara yer verıldıgı surece bu ortamda olmayacağım.......

herkese ıyı haftasonları.......
    Sn. karınca;
    Bunca zamandır bu foruma yazılarınızla emeklerinizden veren bir kişisiniz, emeklerinizden dolayı minnettarım.Burası tabiki ekonomi ve borsa forumu. Üyelerimizin siyasi tercihlerine,inanışlarına ve düşüncelerine forum olarak başta ben her zaman saygılı ve mesafeli olmuşumdur. Bu böyle de olacaktır. Burada adminin ve moderatörün diğer üyelerden hiçbir farkı yok. Sizler nasıl birşyeler paylaşma gayreti içindeyseniz bizlerde aynı gayret içindeyiz. Moderatör arkadaşımın eklediği yazı rahatsız ettiyse bu rahatsızlığı dile getirmenizi anlarım. Bunun çözümü de vardır. Moderatör arkadaşıma bu mesajın yeri burası değil derseniz kaldırırdı zaten. Forumdaki üyelerin siyasi görüşlerini merak etmediğim gibi moderatör arkadaşlarımınkileri de merak etmem. Nitekim buradaki moderatör arkadaşlarım hepsinin farklı görüşlerde olma ihtamali yakın olma ihtimalinden daha fazladır. Dostluk meclisi adını verdiğiniz bu topikte yanlışların ve hataların dostane bir şekilde telafi edilmesini umuyorum. Yazıp yazmama düşünceniz tabiki size ait. Yalnız yazma konusunu tehdit unsuru gibi dile getirmeniz size yakışmadı, yakışmaz...
    Herkese iyi geceler...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

sevgılı sımurg

referandum,seçim zamanı yaklaşıyor boyle zamanlar forum sıtelerınde sıyası yazılar artıyor.....

bırısı şamil tayyar ın yazısını ekler diğeride tuncay özkan ın yazısını eklerse al sana tartışma ortamı

ondan sonra ister istemez diğer kişilerinde katılımıyla olaylar dallanıp budaklanıyor...

sadece bunu belırtmek istedim ve boyle ortamlarda bulunmayacağımı yazdım kesınlıkle tehdıt

gıbı bır konu aklımdan gecmedı,gecemezde....

dost meclısınde arkadaslarımla ve sız yönetımle bırlıkte olmak bana mutluluk verıyor .....

yazıyı sıldıgınıze görede sorun ortadan kalkmıştır......

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

asdfjkejrıasjdfkktd kasdöfötı asdfkrmıajdk madskfkdsfk dfasdöf
        ne yorum yaptım mübarek.
        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

Küçük AMA Büyük Bir Aileyiz !!!!......

Sevgili Karınca06 Abim, benim eklediğim ilana bozuldunuz sandım !!!!.... ( Yanılmıyorumdur İnşallah )

Ekleme sebebim de sizi artık arkadaşlarım, kardeşlerim, Abilerim olarak görmem nedeni ile burada paylaştım , Dikkat edilirse Site yada formun başka bir yerinde ne yazıyorum ne yorum yapıyorum nede bu ilan tarzı şeyi ekledim!!!.... Size yani BİZE Özel bir ilan oldu ........

Zaten çok değil 5(beş)- 10 ( on) kişiyiz (ama 100 hatta 1000lerce kişi olacağımızı umut ediyorum hep) ben çok maksatlı ilan verecek olsaydım ücretli ve ücretsiz ilan vereceğim çok site var ama Aile olarak gördüğüm yerde paylaşmayı tercih ettim.... (gittigidiyor.xxx yada sahibinden.xxx)

Abilerim dilerim bu ilan sizi rahatsız etmemiştir......
          Eğer ettiyse Admin yada Modületör kaldırırsa da çok üzülmem.........:040:

Neyse .........
          Karınce abim , herseye ragmen yazmaya devam et bence !!!!....yazdıkların ve tespitlerini ilgi ile takip ediyorum ve zevk alarak okuyorum....:081:
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• ENGİN
            Tecrübeli
            • 26 Şubat 2009
            • 609

yakışmadı beyler ordaki yazıdaki ana amaç ekonomik olarak almamız gereken mesaj idi
            bende bu vesile ile sadece bundan sonra MHK dışında yazı yorum v.s yapmama kararı aldım..

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

ben bu meclisin karekterine inanarak bazı bilgilerimi paylaşıyordum.burası borsa sitesi sanıyordum.bakıyorumda amaçlar karışmış.sayın moderatör.görüş ve amacıcınız ne olursa olsun.bütün davranışınız çok yanlış oldu.lütfen sitenizdeki tüm üyelik bilgilerimi ve üyeliğimi silermisiniz.ben nasıl yapıldığını bilsem kendim yapacağım.böyle polemikli ortamda bulunmak bana yakışmaz.size amaçlarınıza ulaşma konusunda başarılar dilerim.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

Abiler sakin olun ya...
                hemen kızıp gitmeyin....
                Sizler tek tek değerli insanlarsınız benim gözümde.......
                Sizleri ne ben nede takip eden diğer kullanıcılar kaybetmek istemezler !!!!.......
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ben bu meclisin karekterine inanarak bazı bilgilerimi paylaşıyordum.burası borsa sitesi sanıyordum.bakıyorumda amaçlar karışmış.sayın moderatör.görüş ve amacıcınız ne olursa olsun.bütün davranışınız çok yanlış oldu.lütfen sitenizdeki tüm üyelik bilgilerimi ve üyeliğimi silermisiniz.ben nasıl yapıldığını bilsem kendim yapacağım.böyle polemikli ortamda bulunmak bana yakışmaz.size amaçlarınıza ulaşma konusunda başarılar dilerim.
                  TAKA abi online oldugunu görüyorum .....
                  Kızma öyle her şeye yaaaa. .......
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

syın mutimar ben 10 yıllık borsacıyım ve yaşadığım hayat bana prensipli olmayı öğretmiştir.benimki ne duygusallık nede kızmaktır.sadece prensibime kırıterlerime uymak diyelim.amacım sizleri üzmek değildi.öezel üye olduğum başka sitedede farklı bir polemik olmuştu oardada yorumları 2 hafta önce kesmiştim.buradada polemik olunca karar almam kolaylaştı.sayın karınca konusunda haklıydı.eğer farklı bir platform ve site oluşturursanız elimden gelen yorum ve analizi o sitede yapabilirim ama burası benim için bitmiştir.hoşça kalın.
                    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

TAKA Abi sana saygı duyuyorum ne diyebilirim ki , Ayrıca Karınca abinin kızdığı yazıyı okumadım ama demek ki bir sorun varki bu kadar büyütüldü......
                      Allah sonumuzu hayır etsin.........
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

selamun aleyküm dost meclisimizin değerli dostları.

moderatör arkadaşımızın gönderdiği, şamil tayyar imzalı haber/yorum/makale neyse...

ben mesajı gördüm ve gülüp geçtim, yalnız o anda forumda açıkbulunan bütün topiklere o mesajın gönderilmesini yadırgamadım dersem yalan olur.

gözümüzün içine sokar gibi her topikte aynı mesajı görünce, ihtilal falan oldu sandıım

boşverin mesajı, silindi gitti,

bir daha da öyle birşey olacağını zannetmiyorum.

mutimar kardeşim, sizin mesaja gelince...

bundan dolayı kızacak gücenecek bir arkadaşımız yoktur diye umuyorum.

siz zaten dostça amacınızı belirtmişsiniz.

500 TL olursa çeki alabilirim

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

500 TL olursa çeki alabilirim
                          işte gerçek trader
                          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            işte gerçek trader
                            ne yapayım, 500 TL, üzerine yarın 2000 puanın 1 kontrat karını koyarsak eder 700,

ertesi gün de 1000 puan yapsa, benim verdiğim paranın bana gerçek maliyeti 800 oldu.

ben ileriyi düşünen bir trader olarak bu kadar verdim.

varsa daha fazla veren birisi, ben aradan çekilirim.

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ne yapayım, 500 TL, üzerine yarın 2000 puanın 1 kontrat karını koyarsak eder 700,

ertesi gün de 1000 puan yapsa, benim verdiğim paranın bana gerçek maliyeti 800 oldu.

ben ileriyi düşünen bir trader olarak bu kadar verdim.

varsa daha fazla veren birisi, ben aradan çekilirim.
                              ben bunu 450 alıp 800 satarsam 350..alırım..2000 puanda yarım kontrattan 350 daha koyarım üstüne..= maliyetle 1 kontrat teminatı elde ederim..bendemi ihaleye katılsam acaba
                              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Gunaydın dostlar
                                Evden çıkmadım

Hafta sonu uğramadık
                                bebişlerle vakıt geçirdik
                                birazda gençler el koydu bilgisayara

Bence dost meclisi dost meclisi olarak kalmalı
                                Vede işimize bakmalıyız