Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

vade sonuna 15 gun kaldı ve patlama anı geldı.......

buyuk ıhtımal pazartesı gunu pıyasanın yönü bellı olacaktır........

kendı içimden gecen pıyasanın yukarıya gıdecegıdır ama bugune kadar vade sonu

tahmınlerım genellıkle tutmamıştır....

pazartesı sabah ilk 1 saat vazgecemedıgım göstergem pastaya bakarak bır yöne pozısyon acacagm

ve o saattekı göstergenın dıp veya tepe noktası stoploss olacak....

arkadaslar bugune kadar hep trade ettık ve para kazanamadık bu pozısyonda stoploss noktam kırılmadıgı takdırde

vade sonuna kadar pozısyonda oturacağım.....

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

iş yatırımın bugün ciddi dolar kontratı satması enteresan.piyasanın yukarı dönme arzusu olmasın.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

gün içi stoplos yemiş biri, kısaca yaralı longçu

akşama doğru yine long, full.

ya herro ya merro...

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Para girişi 40.806
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            gün içi stoplos yemiş biri, kısaca yaralı longçu

akşama doğru yine long, full.

ya herro ya merro...

fıkret abı gecmış olsun......

yalnız pazartesı - gaplı bır acılış ve daha sonra yukarı rallı

baslangıcı olacak gıbıme gelıyor......

ben flat oldugum için umarım yanılırım......

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              fıkret abı gecmış olsun......

yalnız pazartesı - gaplı bır acılış ve daha sonra yukarı rallı

baslangıcı olacak gıbıme gelıyor......

ben flat oldugum için umarım yanılırım......
              sağlık olsun.

piyasa yukarı yönlü,

panik yaptırıp longları kapattırmaya çalışıyorlar.

Yorum

• hpy
                Yeni Üye
                • 30 Mart 2009
                • 0

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vade sonuna 15 gun kaldı ve patlama anı geldı.......

buyuk ıhtımal pazartesı gunu pıyasanın yönü bellı olacaktır........

kendı içimden gecen pıyasanın yukarıya gıdecegıdır ama bugune kadar vade sonu

tahmınlerım genellıkle tutmamıştır....

pazartesı sabah ilk 1 saat vazgecemedıgım göstergem pastaya bakarak bır yöne pozısyon acacagm

ve o saattekı göstergenın dıp veya tepe noktası stoploss olacak....

arkadaslar bugune kadar hep trade ettık ve para kazanamadık bu pozısyonda stoploss noktam kırılmadıgı takdırde

vade sonuna kadar pozısyonda oturacağım.....
                Sn karınca en güzeli daytraderlık.günlük 200 puan al yeterki istikrarlı git.Bizim trade ederkenki en büyük yanlışımız gap yediğimiz yönde stop yerine reverse olmak, karlı poz kapanışında reverse olmak.her iki durum da en büyük yaraların geldiği durumlar.Pozum long 1000 puan almışım.Bir gün ellemesem de sakin düşünsem demiyorum.hemen shorta dönüyorum.300 puan gidince de yaa galiba gidecek bu deyip reverse oluyorum.300-400 puan da düşüyor.Al sana sıfıra yakın kar.bu durum iyi durum.Bir de zararlı olan durumlar var.örnekler bitmez.

benim anlatmak istediğim sistemli, disiplinli ama istikrarlı bir kazanç.Biz uyanıklık yapıp herşeyi kazanmayı, tümünü almayı istiyoruz.halbuki istikrarlı şekilde yavaş büyümeyi istesek kaplumbağa misali yarışı kazanırız.
                Hamdım...Piştim...Yandım...
                Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• serdarkus
                  Demirbaş
                  • 10 Mayıs 2009
                  • 0

Vobun tek kuralı var, benim bildiğim:
                  "Borsa hakkında bildiğin ne varsa, vobda unut!"

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

http://img820.imageshack.us/img820/7725/10ilk.png http://img19.imageshack.us/img19/3550/78026205.png http://img29.imageshack.us/img29/9600/68082199.png http://img16.imageshack.us/img16/2090/100ll.png
                    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

yüksek oranda ortalamayı kestiğinde yeşil bir çubuk olacak demiş..
                      yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Para girişi 40.806
                      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

TEKNOSA Çek....

Değerli Abiler ve Arkadaşlar ; Elimde TEKNOSA ' ya ait 896 TL'lik alışveriş çeki var...

Geçen sene Aralık ayında bozulan Dizüstü bilgisayararım karşılığı aldım ve şuana kadar bunu kullanmadım / Kullanamadım....

Allaha şükür ihtiyacım da yok kullanmaya , ama bu çeki nakit paraya çevirmek istiyorum !!!...

Çek bütün Teknosalar da Üstünde yazdığı değer kadar NAKİT PARA yerine geçmekte ve Çek herkimdeyse o kişi kimlik bile kullanmadan Nakit alışveriş yapabilmektedir. (Aldığınız ürün çek bedelinden büyükse üstünü nakit ödemesi yada taksite böldürebilmektesiniz , Çek bedelinden Küçük ise yeni bir Çek düzenleyip size alacağınız fark kadar yeni Çek verilmektedir )

İlgilenen Yada Düşünen kişilere Çek değerinde belli bir indirim yaparak çeki TAKAS yolu ile Nakit Para karşılığı değişim yapmak istiyorum

Çekin Resmi : http://666kb.com/i/bk0i0tbrcighcudhp.jpg

Çekin Resmi : http://666kb.com/i/bk0i0yyo71n9qjbnx.jpg

Kirlilik için özür dilerim.........
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

sevgılı arkadaslar,

sevgılı murat abının ayrılmasından sonra sevgılı efe ıle bırlıkte dost meclısını acmaya kararı aldık

sevgılı yemekçi hasan abıde aramıza katıldı...daha sonra volvo,daroka,yorumcu,fnt,mutımar,culex,taka,bear bull

ve adını sayamadıgım dostlarımız meclıse katkıda bulundu kımı zaman kar ettık kımı zaman zarar ama aramızdakı

en önemlı nokta vob kapsamındakı dostlugumuz oldu ve hıcbır zaman başka alanlara kaymadık.....

son zamanlarda göruyorumkı sevgılı moderatörun katkısıyla forum hıc sevmedıgım sıyası konulara kaymaktadır.....

yukarıdakı yazının ortak noktamız vob ıle en kucuk ilişkisi yoktur...sonucta çoğumuz vob da gunluk işlem yapmaktayız..

burada sadece bır forum uyesıyım ve forum yönetımının işine karışamam....

forumda hangı görüş olursa olsun sıyası yorumlara yer verıldıgı surece bu ortamda olmayacağım.......

herkese ıyı haftasonları.......

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

x100 55.600'ü para girişi ile birlikte geçmeli. Bu geçilirse ki öyle umuyorum 57.100 gelecektir. bu da geçilirse yeni bir rekor denemesi gelebilir. ve aylardır beklediğim 63.xx seviyelerine uzanabiliriz. Tabi çıkışın hızı ve para girişi çok önemli bunun için. para girişi devam ettiği sürece en üst seviyeler mutlaka denenecektir. ancak şimdi önümüzde kapı gibi 55.600 var. Bu rakamı geçemezse durum bir kere daha kötüleşmeye başlayabilir. Bu sırada dow bizi yönlendirecek 10.000 altı gelmemeli artık.

Karınca dostum benim. Ben vobcu değilim bu bir. ikincisi buradaki siyasi görüşler beni ilgilendirmez Yazanlarda bizi ilgilendirmez. isteyen istediğini yazsın bırak. İnsan herşeyi görmek istediği gibi görür. ve inanmak istediklerini yazar. O yüzden bence önemseme yazanları. forum sitesi sonuçta isteyen istediğini yazsın. Bazen öyle bir cümle geçiyorki yazılanlarda borsada yön belirlemeye bile yardımcı oluyor.
                            Ben burayı sevdiğim için burdayım. O yüzden yazıyorum yoksa ben vobcu olmadığım için yazmazdım ama yazıyorum burayı seviyorum çünkü :-)
                            Neyse biz devam edeceğiz. doğru yaptıkça yanlış olan şeyler burda artacaktır. Yanlış olan şeyler artacak çünkü burayı en uygun yer olarak görecekler.
                            Bence onu bırakalım sevgili karınca dostum. Biz işimize bakalım.
                            Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

volvo,daroka,yorumcu,fnt,mutımar,culex,taka,bear bull

isimlerde bana da yer verdiğin için gerçekten çok minnettarım. Demekki senin gönlünde ufakta olsa bir yer edinmişim. bazılarına zamanında dünya kadar para kazandırdık adamlar şimdi yüzümüze bakmıyor ama neyse.

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

karınca sen gidersen bende giderim. ve sen gidersen bir kaç arkadaşta gider o zamanda bu topiğin anlamı kalmaz o yüzden durmak yok yola devam....:-)
                                Biraz siyasi oldu ama neyse. :-)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information