sayın Bear_Bull size ne kadar teşekkür etsem azdır.graf kopyalama sitesi çok basit ve hızlıymış.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
vadeli günlük:
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Rica ederim. işinize yararsa http://imageshack.us/content.php?page=uploader kayıt olup prg.a ise bir kez login olarak saklamak istediğiniz grafikler için. ve toplu yükleme yapmak içinde kullanılabilir. 1 kerelik grafiklerde http://www.666kb.com/ devam. kolay gelsin. indirmek için http://toolbar.imageshack.us/windows...ader-2.2.0.msitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın Bear_Bull size ne kadar teşekkür etsem azdır.graf kopyalama sitesi çok basit ve hızlıymış.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
bu pivot sistemini iyi inceleyin şu an onun çevresindyiz.kapanış bu pivotun altında olursa vay longcuların haline.grafa birde sizler bakın.görüş bekliyorum.
Yorum
-
hasan bey imkanlar dahilinde meclisimizi şenlendirmeye çalıışacağım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Burası gerçekten dostların toplandığı bir meclistaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan bey imkanlar dahilinde meclisimizi şenlendirmeye çalıışacağım.
biraz daha hareketli olmasında
ve farklı fikirlerin bulunmasında fayda var
siz zaten meclisin daimi üyesisinizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dersler bitti sayılır, rahatladuk daa.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaşaallah bayağı hızlanmış dost meçlisi
Fikret hocam son gaz tekrar dalış yaptı voba
Bense henuz ısınmayan karadeniz kıyısında
serin esen ruzgarı içime çekmekteyim
geliriz artık bol bol...
Yorum
-
grafik desteği verirdim ama vob datam yok ...
spot isterseniz atarım arasıra....
Yorum
-
hıcam arada bir sizin 15 ve 60 dk endeks grafiklerinizi görmek isteriz...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik desteği verirdim ama vob datam yok ...
spot isterseniz atarım arasıra....
Yorum
-

Yorum